Hannover: Sok Huszti-üzletet kívánok a klubnak - Huszti

Vágólapra másolva!
2014.07.18. 09:11
null
Huszti szerint jó üzletet kötött a Hannover
Miközben Huszti Szabolcs Kínába szerződésének hivatalos bejelentésére várunk, Hannoverben már a jövőre készülnek: a német élvonalbeli csapatnak 15 millió eurója van új játékosokra – részben a Huszti-üzletnek is köszönhetően.

A Bild szerint a hannoveriek 2017-ig szóló, az eddiginél jobb feltételeket tartalmazó ajánlattal próbálták megtartani a magyar játékost, de nem jártak sikerrel. Huszti Szabolcs elutazott Kínába, ahol pénteken orvosi vizsgálat és várhatóan szerződés-aláírás, vasárnap pedig már bajnoki mérkőzés vár rá a Csangcsun Jataj színeiben.

„Huszti Szabolcs azonnal váltani akart – idézi a Bild pénteki száma Martin Kindet, a német élvonalbeli klub elnökét. – A Hannoverben nyújtott jó teljesítményéért köszönettel tartozunk neki, ezt azzal is kinyilvánítottuk, hogy figyelembe vettük átigazolási kérelmét.”

A német bulvárlap tudomása szerint a hannoveriek a két Huszti-eladásból 4.5 millió eurót kasszíroztak – először 2009-ben adták el a magyar légióst a Zenit Szentpétervárnak –, miközben csak egymilliót költöttek rá.

„Még sok Huszti-üzletet kívánok a klubnak – mondta a felvetésre Huszti a Bildnek, amely a magyar játékostól afféle búcsúüzenetet is idézett: – Köszönöm a Hannovernek és a szurkolóknak a támogatást, minden jót kívánok a csapatnak. Mindig büszkén viseltem a klub mezét, mindig mindent megtettem a győzelemért. De ez most egy visszautasíthatatlan ajánlat volt. Ilyen a professzionális sport.”

Martin Kind hannoveri klubelnök négy új játékos szerződtetésére készül. Dirk Dufner sportigazgató szerint több helyen gyengült meg a csapat, mint szerették volna, és mint elmondta, az elmúlt szezonban kulcsszerepet betöltő Huszti hirtelen távozása, illetve pótlása nem kis fejtörést okoz neki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik