nemzetisport.hu 2018.08.18 12:15 Frissítve: 2018.08.21 16:42

Vidi: BL-induló jelentkezett be a válogatott csatárért

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a ciprusi bajnok APOEL érdeklődik a Mol Vidi FC nyolcszoros szerb válogatott csatára, Sztefan Scsepovics iránt, aki ebben a szezonban egyelőre csak kiegészítő embernek számít Marko Nikolics vezetőedzőnél.

Sztefan Scsepovics távozhat a Viditől (Fotó: archív)

 

Ciprusi forrásaink szerint az APOEL mindenképp erősíteni szeretne csatárposzton, és ennek érdekében már meg is kezdte az egyeztetéseket. Egyik kiszemeltje a Vidi csatára, Sztefan Scsepovics, aki télen szerződött Magyarországra.

Sztefan Scsepovics tavasszal 14 meccsen hat gólt szerzett az NB I-ben, viszont az új idényben testvére, a szintén csatár Marko kap több lehetőséget. Sztefan hat tétmeccsen mindössze 149 percet töltött a pályán a Vidiben ezen a nyáron és ciprusi forrásaink szerint ezt szóvá is tette az öltözőben, amivel épp az ellenkezőjét érte el annak, amit szeretett volna, a legutóbbi két találkozón, a DVSC elleni bajnokin és a Malmö elleni BL-selejtező-visszavágón már a keretbe sem került be.

Ez is növelheti annak az esélyét, hogy a nyolcszoros szerb válogatott csatár távozik a Viditől és az APOEL-hez igazol, amely a BL-től már elbúcsúzott a nyáron, viszont a héten bejutott az Európa-liga playoffkörébe, miután kiejtette az izraeli Hapoel Beer-Sevát és a főtábláért a Kleinheisler Lászlót foglalkoztató, kazah Asztanával mérkőzik meg.

Érdekesség, hogy a Sallai Rolandot is foglalkoztató APOEL másik kiszemeltje a támadósorba a Palermo magyarja, Balogh Norbert, akivel kapcsolatban ma már arról írt az olasz sajtó, hogy csak rajta múlik, elfogadja-e a ciprusi ajánlatot, klubja támogatja abban, hogy a több játéklehetőség reményében országot is váltson. Más kérdés, hogy Scsepovics érkezésével vajon jutna-e még hely Baloghnak is a nicosiai csapatban…

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A MOL VIDI FC-NÉL
Érkezők: Berecz Zsombor (Vasas), Hangya Szilveszter (Vasas), Sós Bence (Debreceni VSC)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Szabó Bence (Nyíregyháza Spartacus)
A második csapatból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –

Kiszemeltek:
Távozók: Bódi Ádám (Debreceni VSC, kölcsön után végleg), Ezekiel Isoken Henty (nigériai, Puskás Akadémia, kölcsön után végleg – onnan kölcsönben NK Osijek – Horvátország), Lorentz Márton (BFC Siófok, kölcsön után végleg), Sejben Viktor (Csákvár, kölcsön után végleg), Asmir Suljic (bosnyák-magyar, Wisla Kraków – Lengyelország, onnan Olimpija Ljubljana – Szlovénia, szabadon igazolhatóként), Szolnoki Roland (Puskás Akadémia), Zöldesi Illés (Kisvárda, kölcsön után végleg, onnan kölcsönbe ZTE FC)
Kölcsönbe távozók: Bévárdi Zsombor (siófoki kölcsön után Vasas), Bolla Bendegúz (Siófok), Réti Patrik (Siófok)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:
Sztefan Scsepovics (szerb, APOEL – Ciprus)

2021.01.23 23:15:39

Labdarúgó NB I BACSKAI JÁNOS (szöveg), MIKOLA BENCE (grafika), KUN ATTILA (osztályzatok, álomcsapat)

IDEGENLÉGIÓ. A Fradiban Otten és Klein villogott; nem a Chinchilla, Romeo, Vuk trióra, eközben a nagy Hudson-Odoi a Vasasban…

2021.01.24 13:27:18

Labdarúgó NB I CSERHÁTI ANDRÁS (összefoglaló), PÓSFAI GYULA (percről percre)

Hidi bombagóllal szerzett vezetést, a ZTE fordított, Gazdag büntetőből egyenlített.

2021.01.24 13:22:22

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT (összefoglaló), ORBÁN ISTVÁN (percről percre)

Bognár György csapata jól kezdte az évet, és otthon tartotta a három pontot.

2021.01.24 13:15:53

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE (összefoglaló), RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

Varga Roland az MTK-ban, Csonka András a Budafokban szerzett gólt az első meccsén.

2021.01.23 21:58:05

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Az öltözőbe belépve, majd a gyepre kifutva mindenkinek maga mögött kell hagynia a hétköznapi, modoros társalgást, ugyanis dresszben, gatyában, stoplisban más lesz a kommunikáció.