Palermo: Balogh kapott egy tanácsot az igazgatótól...

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.18. 07:59
null
Balogh Norbert (jobbra) jó eséllyel távozik Palermóból, a ciprusi APOEL-hez kerülhet, melynél újra együtt futballozhatna Sallai Rolanddal (balról a második, fotó: archív)
Bár pénteken arról szóltak a hírek, hogy a Palermo magyar támadója, Balogh Norbert már az olasz piac esti zárása előtt klubot válthat, erre nem került sor. Ez azonban nem zárja ki, hogy távozik, ugyanis például Cipruson még nem ért véget az átigazolási időszak. A Serie B-ben szereplő klub igazgatója, Rino Foschi a magyar csatárról is beszélt.

 

A mediagol.it a Palermóval foglalkozó cikkében arról ír, hogy a klubnál több játékos is elégedetlen a helyzetével, és a hónap végéig annak ellenére távozhatnak a csapattól, hogy az olasz piac péntek este bezárt, hiszen a legtöbb európai országban augusztus 31-ig még lehet új játékost szerződtetni.

A lehetséges távozók közé sorolják a múlt heti, Cagliari elleni, 2–1-re elveszített kupameccsen kezdőként lehetőséget kapó mindkét csatárt, a macedón Ilija Nesztorovszkit és Balogh Norbertet is.

Mint ismert, a magyar támadóval kapcsolatban pénteken arról számolt be az olasz sajtó, hogy csapata vezetőedzőjétől, Bruno Tedinótól szakmai garanciát kért arra nézve, hogy állandó lehetőséget kap majd az új idényben, de mivel ezt a szakember nem tudja garantálni, így a ciprusi APOEL-nél köthet ki.

„Balogh Norbertnek van egy külföldi kérője, amely szerződtetné őt. A döntést neki kell meghoznia, de én azt tanácsoltam, hogy menjen és játsszon, mert neki most minél több játéklehetőségre van szüksége. Olyan külföldi kérőről van szó, amely megfelelő szinten szerepel és kész játszatni is a csatárt. Most még időben vagyunk” – nyilatkozta a mediagol.it-nek a Palermo átigazolásokért felelős igazgatója, Rino Foschi.

A sportvezető arra nem kívánt reagálni, hogy az APOEL-ről van-e szó, csak annyit mondott, hogy Balogh tudja, melyik csapatról beszél, és rajta múlik, hogy vált-e, viszont ha marad Palermóban, akkor vállalnia kell azt a kockázatot, hogy csak ritkán jut szóhoz. Foschi a lehetséges üzlet részleteiről nem beszélt, de szavaiból arra lehet következtetni, hogy elsősorban kölcsönszerződésben gondolkodnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik