HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.08.18 07:59 Frissítve: 2018.08.21 16:33

Palermo: Balogh kapott egy tanácsot az igazgatótól...

Bár pénteken arról szóltak a hírek, hogy a Palermo magyar támadója, Balogh Norbert már az olasz piac esti zárása előtt klubot válthat, erre nem került sor. Ez azonban nem zárja ki, hogy távozik, ugyanis például Cipruson még nem ért véget az átigazolási időszak. A Serie B-ben szereplő klub igazgatója, Rino Foschi a magyar csatárról is beszélt.

HIRDETÉS
Balogh Norbert (jobbra) jó eséllyel távozik Palermóból, a ciprusi APOEL-hez kerülhet, melynél újra együtt futballozhatna Sallai Rolanddal (balról a második, fotó: archív)

 

A mediagol.it a Palermóval foglalkozó cikkében arról ír, hogy a klubnál több játékos is elégedetlen a helyzetével, és a hónap végéig annak ellenére távozhatnak a csapattól, hogy az olasz piac péntek este bezárt, hiszen a legtöbb európai országban augusztus 31-ig még lehet új játékost szerződtetni.

A lehetséges távozók közé sorolják a múlt heti, Cagliari elleni, 2–1-re elveszített kupameccsen kezdőként lehetőséget kapó mindkét csatárt, a macedón Ilija Nesztorovszkit és Balogh Norbertet is.

Mint ismert, a magyar támadóval kapcsolatban pénteken arról számolt be az olasz sajtó, hogy csapata vezetőedzőjétől, Bruno Tedinótól szakmai garanciát kért arra nézve, hogy állandó lehetőséget kap majd az új idényben, de mivel ezt a szakember nem tudja garantálni, így a ciprusi APOEL-nél köthet ki.

„Balogh Norbertnek van egy külföldi kérője, amely szerződtetné őt. A döntést neki kell meghoznia, de én azt tanácsoltam, hogy menjen és játsszon, mert neki most minél több játéklehetőségre van szüksége. Olyan külföldi kérőről van szó, amely megfelelő szinten szerepel és kész játszatni is a csatárt. Most még időben vagyunk” – nyilatkozta a mediagol.it-nek a Palermo átigazolásokért felelős igazgatója, Rino Foschi.

A sportvezető arra nem kívánt reagálni, hogy az APOEL-ről van-e szó, csak annyit mondott, hogy Balogh tudja, melyik csapatról beszél, és rajta múlik, hogy vált-e, viszont ha marad Palermóban, akkor vállalnia kell azt a kockázatot, hogy csak ritkán jut szóhoz. Foschi a lehetséges üzlet részleteiről nem beszélt, de szavaiból arra lehet következtetni, hogy elsősorban kölcsönszerződésben gondolkodnak.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.19 08:18:04

Légiósok BABJÁK BENCE

„Szerintem nem kell bántani azt a magyar labdarúgót, aki azért mond nemet a klubja ajánlatára, mert ambíciói vannak.”

2018.09.15 11:52:59

Légiósok VINCZE SZABOLCS

Úgy érzi, szerencséje volt, hogy játékosként Berlinbe került, ahol felépíthette magát és az életét.

2018.09.12 17:27:43

Légiósok PÓR KÁROLY

Az egy éve Barcelonában élő Huszár család és az újonnan érkező Molnárék is úgy vélik, az FCB Escola egy lehetőség.

2018.09.01 09:43:51

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

„Két lehetőség van, kérdés, várhatok-e Európából ajánlatot. A másik út keletre vezet, ott kevésbé lenne elsődleges a szakmai szempont.”

2018.08.14 09:26:42

Légiósok NAGY ZSOLT

A Franciaországból távozott védő nem rágódik a múlton, jól megy a játék, várja a válogatott meghívót.

HIRDETÉS
HIRDETÉS