Újpest: már nem Kovács Zoltán a sportigazgató

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.17. 16:43
null
Kovács Zoltán második sportigazgatói periódusa is véget ért Újpesten (Fotó: Szabó Miklós)<br />
A Nemzeti Sport információi szerint Kovács Zoltán közös megegyezéssel távozott az Újpest sportigazgatói posztjáról. Nem sokkal később a lila-fehér klub hivatalos honlapján bejelentette a szakember távozását.

Információnk szerint Roderick Duchatelet tulajdonos gyakorlatilag nem hagyott választási lehetőséget Kovácsnak, aki a klub érdekeit szem előtt tartva távozott. Az Újpest ezután – megerősítve információnkat – hivatalosan is bejelentette Kovács távozását:

„Klubunk a mai nappal közös megegyezéssel megszüntette Kovács Zoltán sportigazgató szerződését. Klubunk tulajdonosa és sportigazgatónk szakmai elképzeléseinek eltérése miatt került sor a közös megegyezéssel történő szerződésbontásra. Klubunk ezúton is szeretné megköszönni Kovács Zoltán áldozatos munkáját, az Újpest-család sok sikert kíván további pályafutásához” – olvasható az ujpestfc.hu-n.

A 41 éves szakember a labdarúgó-pályafutása után többször is dolgozott Újpesten: 2009 júliusától utánpótlás-vezetőként, 2010 januárja és 2011 nyara között sportigazgatóként szolgálta a klubot. Ezután szintén sportigazgatóként a DVTK sikereiért tevékenykedett, majd 2014 júniusában ismét visszatért sportigazgatóként a lila-fehérekhez.

Egy másik szervezeti változás is történt Újpesten: Gyimesi Kende biztonsági igazgató a jövőben már nem a klub alkalmazottja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik