Paks: újabb két játékossal hosszabbítottak – hivatalos

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2021.01.21. 12:37
null
Osváth Attilára hosszú távon számít a Paks (Fotó: Molnár Gyula/Tolnai Népújság)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC a hivatalos honlapján bejelentette, Kulcsár Dávid és Osváth Attila meghosszabbította szerződését a Tolna megyei együttessel. Kővári Róbert a Szeged-Csanád Grosics Akadémiához igazolt.

A februárban 33. életévét betöltő Kulcsár Dávid több mint nyolc éve futballozik Pakson. A mostani idényben 12 meccsen játszott az NB I-ben. A korábban a Vasasban és a Ferencvárosban is megfordult szélső a nyáron lejáró megállapodását 2023-ig hosszabbította meg.

„Nagyon örülök a hosszabbításnak, mivel az ősz második felében már szerencsére újra egyre több szerepet kaptam – idézi a paksifc.hu Kulcsár Dávidot. – Ezért is fogalmazhatok úgy, az én részemről nem volt kérdés. Régi bútordarab vagyok, és tényleg szerettem volna még maradni, így jól esett a megkeresés. Bízom benne, hogy ismét egyre több szerepem lesz majd, és jó játékkal segíthetem a csapatot.”

A 25 esztendős Osváth Attila 2019 nyarán három évre szóló megállapodást kötött a tolnai klubbal, ezt két évvel, azaz 2024-ig meghosszabbította. A Veszprémből származó jobbhátvéd az ősszel 13 első osztályú bajnoki mérkőzésen lépett pályára a Paks színeiben – ebből tizenkétszer kezdőként.

„Örülök neki, hogy ezek szerint hosszú távon számít rám a klub – így Osváth Attila. – Remélem, ezt a bizalmat egyre jobb és jobb teljesítménnyel tudom meghálálni a pályán! Mindig a legközelebbi célnak szeretnék a legkiválóbban megfelelni, jelenleg minden erőmmel azon vagyok, hogy tavasszal jól szerepeljen a csapat, és ehhez a lehető legaktívabban hozzájáruljak.”

A Paks a közelmúltban Hahn János és Szabó János szerződését is meghosszabbította. Mindketten 2024-ig írtak alá.

További hír a Pakssal kapcsolatban, hogy az egykori PMFC-játékos, Kővári Róbert a másodosztályú Szeged-Csanád Grosics Akadémiába igazolt – derült ki a Tisza-partiak közleményéből. A 25 esztendős jobbszélső 2015 nyarán a Pécstől szerződött a Pakshoz. A korábbi korosztályos válogatott játékos az ősszel nem kapott lehetőség az NB I-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik