NB I: az egyik kapus és Simon András is hosszabbított a Gyirmóttal

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2021.06.11. 09:50
null
Simon András marad a Gyirmótnál (Fotó: Csapó Balázs/Kisalföld)
A labdarúgó NB I-be feljutó Gyirmót FC Győr a hivatalos honlapján bejelentette, Simon András 2023-ig, Rusák Edvárd pedig 2024-ig meghosszabbította a szerződését.

 

 

A 31 esztendős Simon András tavaly nyáron a Szombathelyi Haladástól igazolt a Gyirmóthoz, amelynek színeiben 30 NB II-es meccsen összesen hatszor volt eredményes.

A 27 éves kapus, Rusák Edvárd 2015 óta a Gyirmót futballistája. A nemrég véget érő idényben 22 másodosztályú bajnoki találkozón játszott.

„Az elmúlt hetekben folyamatosan az NB I-es csapat keretének kialakításán – ezalatt értve új játékosok igazolását és az elmúlt években a gyirmóti színekért sokat tett labdarúgók szerződésének meghosszabbítását – dolgoztunk. Nagy örömünkre szolgál, hogy a keret régi játékosai Gyirmóton képzelik el pályafutásuk folytatását. Terveink szerint az NB I-es tagságot kiharcoló keretet szeretnénk egyben tartani. Reményeink szerint hamarosan újabb szerződéshosszabbításokról, illetve új játékosok érkezéséről számolhatunk be” – idézi a gyirmotfc.hu Tamási Zsolt szakmai igazgatót.

Az élvonalba feljutó együttes a napokban Nagy Patrik, Heffler Norbert, Vass Ádám és Hudák Dávid szerződését is meghosszabbította.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik