NB I: a Honvédtól igazolt tehetséget a Paks – hivatalos

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2022.02.12. 15:29
null
Kovács Nikolasz Pakson folytatja (Fotó: Paks)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks szerződtette a 22 éves Kovács Nikolaszt a Budapest Honvédtól – adta hírül a klub hivatalos oldala. 

Szombat délután jelentette be a Paks, hogy hivatalosan is szerződtette Kovács Nikolaszt a Budapest Honvédtól. A 22 esztendős szélső már élvonalbeli tapasztalattal is rendelkezik: háromszor lépett pályára az NB I-ben,

Korábban játszott Ajkán és Balmazújvárosban is, valamint az MTK és a Ferencváros utánpótláscsapataiban nevelkedett. Emellett kétszeres U16-os válogatott, és az U21-es nemzeti csapat keretébe is kapott már meghívót. A paksiak új igazolása három évre írt alá.

„Nagyon jó érzésekkel jöttem Paksra, örülök, hogy ide igazolhattam. Tisztelem és nagyra tartom a klub filozófiáját. Célom, hogy mielőbb megismerkedjek mindenkivel, de ezzel úgy gondolom, itt nem lesz gond, hiszen mindenki magyar. Szeretnék a leghamarabb beilleszkedni a csapatba, edzéseken teljesíteni, valamint, ha a mérkőzések során lehetőséget kapok, élni vele és bizonyítani” - nyilatkozta Kovács Nikolasz a Paks hivatalos honlapjának.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS PAKSON
Érkezők:
Nyári Patrik (Mol Fehérvár), Kovács Nikolasz (Budapest Honvéd) Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Haraszti Zsolt (MTK Budapest)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek:
Távozók: Kulcsár Dávid (III. Kerületi TVE, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók: Debreceni Ákos (Szeged-Csanád Grosics Akadémia), Nyári Patrik ( III. Kerületi TVE), Bognár István (Arisz Limassol – Ciprus)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik