NB I: az FTC elköszönt Uzunitól, akit bejelentett a Granada

Vágólapra másolva!
2022.01.31. 22:25
null
Myrto Uzuni (Fotó: Tumbász Hédi)
A Ferencváros hétfő este a hivatalos honlapján bejelentette, hogy Myrto Uzuni távozik a csapattól, és – ahogyan azt a Nemzeti Sport Online is megelőlegezte – a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Granadában folytatja pályafutását.

„A 2020 nyarán a horvát Lokomotiva Zagrebtől igazolt Myrto Uzuni személyében nemcsak egy játékos, hanem egy remek ember, a szurkolók egyik nagy kedvence is elhagyja együttesünket – összegez a futballistától búcsúzó írásában a fradi.hu. Az albán labdarúgó 76 alkalommal játszott a Fradiban, ebből 67 volt tétmérkőzés. Összesen 41-szer talált a kapuba, góljai közül ötöt előkészületi összecsapásokon szerzett. A Ferencvárossal begyűjtötte a klub 32. bajnoki elsőségét, győztes gólt szerzett a Dinamo Zagreb elleni kulcsfontosságú BL-selejtezőn, de betalált a Molde otthonában, majd Torinóban a Juventus elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen is. Góljai mellett megannyi remek megmozdulással, csellel, csupa szív játékával és győztes mentalitásával nyerte el szurkolóink szimpátiáját, de a pályán kívül is bizonyította, hogy lehet rá számítani.”

FRISSÍTÉS, 23.31: a Granada a hivatalos oldalán bejelentette Uzuni átigazolását. A spanyol klub tájékoztatása szerint az albán támadó 2025-ig írt alá, és kedden már együtt edzhet a csapattal.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:
Fortune Akpan Bassey(nigériai, Dynamo Ceské Budejovice – Csehország)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:Roko Baturina(horvát, Lech Poznan – Lengyelország)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek:
Távozók: Myrto Uzuni(albán, CF Granada – Spanyolország)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: –


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik