V. J.
2022.12.09 11:03 Frissítve: 2022.12.09 11:30

MLSZ: szektorbezárást kapott az FTC és a Kisvárda is

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága (FEB) csütörtöki ülésén két klubot is megbüntetett szurkolóinak viselkedése miatt. Jelen állás szerint a Ferencvárosnak a Vasas, a Kisvárdának a Paks ellen kell nélkülöznie egy szektort a lelátón.

Egy szektort bezárnak a ferencvárosi táborban (Illusztráció: Árvai Károly)„NB I

A FEB tárgyalás megtartása után, összevont eljárás alapján a Kisvárdát a ZTE elleni hazai mérkőzésén történt, a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményért (rasszista megnyilvánulás) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá elrendeli a sportszervezet 1 soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésén a Várkerti Stadion „D” szektorrészében található valamennyi szektor lezárását.

A FEB tárgyalás megtartása után, megismételt összevont eljárás alapján az FTC-t a Kecskemét elleni idegenbeli és a DVSC elleni hazai mérkőzésén történt, a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és rasszista megnyilvánulás) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá elrendeli a sportszervezet 1 soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésén a Groupama Aréna „B3” szektorának a lezárását.

Női és férfi futsal bajnokságok és kupák

Tarpai Gyula Dániel (Futsal Akadémia), Papp Zsombor (TF) és Nagy Dániel (MVFC) 1-1 soron következő férfi felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltásban részesült.

Két sárga lapos figyelmeztetés utáni, határozat nélküli eltiltás

Titkó Barnabás Krisztián (Energia SC) és Mészáros András Szabolcs (Hidegkúti SC) 1-1 soron következő férfi felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás.

Somogyi Gábor Attila vezetőedző (Hidegkúti SC) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő NB II-es férfi felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás ” – áll a Fegyelmi Bizottság közleményében.

2023.02.07 16:06:24

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A tartalékos kezdővel felálló Honvéd hiába játszott fölényben a hajrában, nem tudta bevenni az angyalföldiek kapuját.

2023.02.06 23:10:57

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2023.02.05 22:44:14

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Nem találni egyetlen magyar fiatalt, aki legalább ilyen szinten tudna futballozni?!

2023.02.05 10:24:50

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A furcsa gólok derbijén a hazaiak játszottak jobban, megérdemelten nyertek, de két támadójuk is megsérült.

2023.02.05 10:24:50

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A második félidőt végigtámadta a Zalaegerszeg, de nem tudta bevenni a Kövesd kapuját.