nemzetisport.hu 2014.10.23 12:18 Frissítve: 2015.03.30 01:58

Haladás: Szentes nem tart igényt a másodedző munkájára

A Szombathelyi Haladás labdarúgócsapata a hivatalos honlapján bejelentette, hogy távozik a klubtól Székely Tibor másodedző, miután az újonnan kinevezett vezetőedző, Szentes Lázár nem tart igényt a munkájára.

„A szerda esti edzés előtt Tóth Miklós ügyvezető közölte velem, hogy Szentes Lázár mással képzeli el a közös munkát – nyilatkozta Székely Tibor a haladas.hu-nak. – Nem mondhatnám, hogy nagyon meglepődtem, Szentes már az első pillanattól kezdve érzékeltette, hogy nem akar velem együtt dolgozni – például egyetlen szót sem váltottunk egymással. De nincs ezzel semmi baj, az edző dönti el, kit szeretne segítőjének. Annak idején én is más helyére érkeztem Aczél Zoltánnal együtt. Zolival kieső helyen, négy ponttal vettük át a csapatot, majd a nyolcadik helyre kormányoztuk. Majd őt sajnos kivették a csapatból, és érkezett Artner Tamás, akivel rövid megbeszélés után folytattuk a munkát és a sikerszéria folyatódott. Két nyolcadik és egy hatodik helyet szereztünk. Döntő részben Haladás-kötődésű játékosok alkották a keretet, hozzájuk érkeztek fiatalok az akadémiáról. Jó csapatunk volt, nyáron azonban változások történtek a keretben – előre jelezte a szakmai stáb, hogy gyengébb év elé nézünk. A jóslatunk be is igazolódott. Ennek ellenére nem lepett meg az edzőváltás, érezhető volt, hogy valamit lépnek a tulajdonosok.”

2021.09.23 19:45:03

Labdarúgó NB I JUDI ÁDÁM

Az Arsenal korábbi tízese szerint a Ferencváros kiemelkedik a jelenlegi magyar mezőnyből – exkluzív interjú a vb-ezüstérmes védővel.

2021.09.23 14:51:25

Labdarúgó NB I P. K.

Az előző két idényben a Fehérvár és az Újpest elleni meccsek után alapozták meg a címvédést.

2021.09.22 18:35:14

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Nincs már veretlen csapat az NB I-ben, a címvédő nyerte a második fordulóból elhalasztott rangadót.

2021.09.18 20:43:00

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Most mondhatnám, reménykedjünk, hogy rendbe jön.