Haladás: Halmosi a héten már edzhet, Dudás még nem

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.24. 13:21
Folyamatosan javul a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás sérültjeinek állapota.

A múlt pénteki, paksi mérkőzésen Szentes Lázár vezetőedző sérülés miatt Schimmer Szabolcs, Raffaele Alcibiade, Fehér Zoltán és Tommaso Rocchi játékára sem számíthatott, ráadásul a második félidő elején Kulcsár Dávid szabálytalanságát követően Halmosi Péter is kivált.

„Fehér már a Debrecen elleni mérkőzést is vádlihúzódással vállalta, Pakson pedig nem is tudott játszani – mondta Jakab Ferenc, a Haladás masszőre a haladas.hu-nak. – Jó hír, hogy Zoli hétfőn már futott, ám még kicsit érzi jobb vádliját. Alcibiadénak a combja és a dereka fáj, utóbbi mindig a meccsek után két-három nappal kezd el hasogatni. Ő hazautazott Torinóba gyógyulni, míg Rocchi Rómában kezelteti részleges bokaszalag-szakadását. Halmosinak begyulladt a jobb sípcsontja, ám bízunk benne, a héten elkezdheti az edzéseket. Schimmer már elkezdte a tréningeket, igaz, kicsit még érzi a bokáját.”

Tóth Miklós, a zöld-fehérek ügyvezető igazgatója elmondta, Alcibiade és Rocchi kedden visszatér Magyarországra, így elképzelhető, hogy pályára lépnek a szerdai, ZTE elleni idegenbeli jótékonysági mérkőzésen.

Ami Dudás Ádámot illeti, a támadó középpályás másfél hete a csapattal készül, de azt egyelőre nem lehet tudni, mikor lesz teljes értékű játékos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik