Haladás: „Azt mondják, háromévente egészséges váltani”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.26. 12:52
A karrierje során harmadszor Szombathelyre szerződő Simon Ádám biztos benne, hogy jól döntött, amikor elfogadta a Haladás ajánlatát.

„Azt mondják, háromévente egészséges váltani – idézi a klub honlapja a középpályást. – Több lehetőségem is akadt, de a Haladás egyértelműen előnyt élvezett. Egyrészt itt élnek a szüleim, aztán Attila testvérem, itt van házam – szinte minden Szombathelyhez köt. Másrészt korábban összesen öt esztendőt futballoztam Szombathelyen, megannyi szép emlékem van. (…) Székesfehérvári csapattársaimnak is sokat meséltem arról, hogy mennyien jártak a meccseinkre és milyen remek hangulatot teremtettek. Itt mindig is futballistának éreztem magam.”a klub honlapja a középpályást. – Több lehetőségem is akadt, de a Haladás egyértelműen előnyt élvezett. Egyrészt itt élnek a szüleim, aztán Attila testvérem, itt van házam – szinte minden Szombathelyhez köt. Másrészt korábban összesen öt esztendőt futballoztam Szombathelyen, megannyi szép emlékem van. (…) Székesfehérvári csapattársaimnak is sokat meséltem arról, hogy mennyien jártak a meccseinkre és milyen remek hangulatot teremtettek. Itt mindig is futballistának éreztem magam.”

Simon 2008 és 2011 között, majd 2012-től 2014-ig szerepelt a Haladásban, onnan Székesfehérvárra szerződött, legutóbb a Gyirmótnál szerepelt a Videoton kölcsönjátékosaként.

„Ha megismételjük a legutóbbi hatodik helyünket, elégedett leszek. Szeretek és tudok nyomás alatt focizni, a Videotonnál minden évben a bajnoki címért futballoztunk, tavasszal pedig Gyirmóton a kiesés ellen harcoltunk. Noha a szombati, büki edzőmeccset kihagytam, ez semmit sem jelent, csak pénteken csatlakoztam a csapathoz, egy edzés után pedig felelőtlenség lett volna pályára lépni, nem kockáztattam egy esetleges sérülést. Négy évre írtam alá, vannak még terveim" – mondta Simon Ádám.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik