ETO: nincs Sztevanovics-ügy, aligha távozik bárki is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.30. 07:06
Szerdán a Kisalföld írt arról, hogy a Győri ETO labdarúgócsapatánál Szasa Sztevanovics sportigazgató konfliktusba került a klub egyik alkalmazottjával, és a vita tettlegességig fajult, aminek következtében Sztevanovics akár távozhat is a klubtól. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint azonban erről szó sincs.

Úgy tudjuk, hogy Szasa Sztevanovicsnak a klubalkalmazottak közül Gál Andrással volt konfliktusa, aki Tokody Tibor technikai vezető segítője. A vita azonban nem fajult odáig, hogy emiatt bármelyik félnek távoznia kellene a klubtól, ezt jelzi, hogy a történtek másnapján, szerdán is mindketten végezték a munkájukat. Továbbá rendőrségi feljelentés sem történt az ügyben tettlegesség miatt.

Sztevanovics a Nemzeti Sport megkeresésére nem is kívánta kommentálni az ügyet, de azt hangsúlyozta, végsőkig kitart a csődeljárás alá vont klub mellett, és tovább dolgozik a megmentéséért.

A Kisalföld arról is írt, hogy kedd délben a klub alkalmazottaiból és néhány bejáratos vendégből álló csapat a stadion tornatermében lábteniszezett, és ebből lett később a nézeteltérés. Az NSO értesülései szerint a bejáratos vendégek között ott volt az ETO korábbi vezetőedzője, Pintér Attila is.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik