Nemzetisport.hu 2011.06.15 09:36 Frissítve: 2014.12.23 01:42

Győri ETO: Bőven lesznek távozók és érkezők is - Csertői

A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO FC vezetőedzője, Csertői Aurél a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatában elmondta, a nyári átigazolási időszakban több posztra is szerződtetnének játékosokat, de bőven lesznek olyanok is, akik távoznak a csapattól.

 

„Tény, a papírt a nevekkel már továbbítottam a vezetőknek, hogy aztán mi valósul meg, jelen pillanatban nem tudom megmondani. Az optimális az lett volna, ha az első edzésre már kialakul a keretünk. De ez a magyar viszonyokat ismerve még hosszú ideig eltarthat. Egy belső védő, egy középpályás és egy csatár is elkelne az együttesben. Magam is kíváncsian várom, miként alakul a keretünk a következő napokban, az biztos, hogy érkezők és távozók is bőven lesznek még" – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Csertői Aurél, és hozzátette: a következő idényben a nemzetközi porondon való indulás kivívása a cél.

„A szezon egészét – a kilencedik helyezést – nem értékelném. Velem tizenkét mérkőzésen ötvenszázalékos teljesítményt nyújtott a csapat – az biztos, hogy ennél több kell! Nem akarok statisztikus szerepben tetszelegni, de hatvan százalékkal már bőven ott lehettünk volna a második-harmadik helyen. Az más kérdés, hogy ez a teljesítmény az új idényben biztosan nem lesz elegendő a dobogóra kerüléshez. A célunk ettől még egyértelműen a nemzetközi kupában való indulás kiharcolása" – fogalmazott a Győri ETO vezetőedzője.

A Győr szombaton 18 órakor nemzetközi felkészülési mérkőzésen az osztrák másodosztályú Hartberggel csap össze, majd a jövő héten a Dunaszerdahellyel találkozik.

2021.02.26 10:07:50

Labdarúgó NB I BACSKAI JÁNOS (szöveg), MIKOLA BENCE (grafika), KUN ATTILA (osztályzatok, álomcsapat)

IDEGENLÉGIÓ. Holland korszak a Ferencvárosban, megbukott a Bebeto, Jorginho, Edison trió, Egerben kitört a gyalázat.

2021.02.26 20:23:20

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. A megfelelő ajánlat sohasem akkor jön, amikor egy edző szabad.

2021.02.26 19:33:48

Labdarúgó NB I DOROS LÁSZLÓ (összefoglaló), NAGY-PÁL TAMÁS (videó), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Tíz mérkőzés óta veretlen a bajnokságban a Pintér-csapat, amely nyerhetett volna, ha kicsit jobban védekezik.

2021.02.25 21:42:47

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Ha nem csupán jön, hanem szabad kezet is kap, jók az esélyei.