Győri ETO: Bőven lesznek távozók és érkezők is - Csertői

Vágólapra másolva!
2011.06.15. 09:36
Címkék
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO FC vezetőedzője, Csertői Aurél a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatában elmondta, a nyári átigazolási időszakban több posztra is szerződtetnének játékosokat, de bőven lesznek olyanok is, akik távoznak a csapattól.

„Tény, a papírt a nevekkel már továbbítottam a vezetőknek, hogy aztán mi valósul meg, jelen pillanatban nem tudom megmondani. Az optimális az lett volna, ha az első edzésre már kialakul a keretünk. De ez a magyar viszonyokat ismerve még hosszú ideig eltarthat. Egy belső védő, egy középpályás és egy csatár is elkelne az együttesben. Magam is kíváncsian várom, miként alakul a keretünk a következő napokban, az biztos, hogy érkezők és távozók is bőven lesznek még" – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Csertői Aurél, és hozzátette: a következő idényben a nemzetközi porondon való indulás kivívása a cél.

„A szezon egészét – a kilencedik helyezést – nem értékelném. Velem tizenkét mérkőzésen ötvenszázalékos teljesítményt nyújtott a csapat – az biztos, hogy ennél több kell! Nem akarok statisztikus szerepben tetszelegni, de hatvan százalékkal már bőven ott lehettünk volna a második-harmadik helyen. Az más kérdés, hogy ez a teljesítmény az új idényben biztosan nem lesz elegendő a dobogóra kerüléshez. A célunk ettől még egyértelműen a nemzetközi kupában való indulás kiharcolása" – fogalmazott a Győri ETO vezetőedzője.

A Győr szombaton 18 órakor nemzetközi felkészülési mérkőzésen az osztrák másodosztályú Hartberggel csap össze, majd a jövő héten a Dunaszerdahellyel találkozik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik