FTC: Közeledik, hogy egy tétmérkőzésen is pályára léphessek – Sigér

Vágólapra másolva!
2022.03.27. 16:23
null
Sigér Dávid hosszú idő után léphetett ismét pályára (Fotó: Török Attila, archív)
A Ferencváros 1–0-s győzelmet aratott a Szeged-Csanád Grosics Akadémia ellen a két együttes szombati felkészülési mérkőzésén. A találkozót követően a 2021. júliusa óta először pályára lépő Sigér Dávid a FradiMédiának mondta el, hogy távolinak tűnt, de végre visszatérhetett.

 

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk Sigér Dávid még 2021 júliusában, a Ferencváros egyik edzésén sérült meg, hiszen egy rossz mozdulatot követően elszakadt a keresztszalagja. A játékos azóta a felépülésén dolgozott, s a Szeged-Csanád Grosics Akadémia ellen ismét pályára léphetett.

„Tegnap egy kicsit izgatott voltam, amikor eszembe jutott, hogy most tényleg eljöhet ez a pillanat. Annyira hosszú volt ez az időszak, nagyon furcsa, hogy végre eljött ez a nap” – mondta a FradiMédiának a játékos. Hozzátette, eddig mindig távolinak tűnt számára a visszatérés, azonban ezután sem szabad túlságosan előrerohanni. – Közeledik az is, hogy akár egy tétmérkőzésen is pályára léphessek. Ez nem jelenti azt, hogy ez már a jövő héten beteljesül, de most egyre inkább közeledünk.”

Sigér Dávid a mérkőzésről elmondta, fizikailag szolgálta azt, amiért Szegedre utaztak, hiszen mégiscsak más volt az összecsapás, mintha egymással játszottak volna. „Szerintem amit kellett, azt megcsináltuk, és így a hetet is jól zártuk.”

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
SZEGED-CSANÁD GA–FERENCVÁROS 0–1 (0–0)
Szeged,
Szent Gellért Fórum, 4500 néző. Vezette: Lovas (Medovarszki, Csatári)
SZEGED: Molnár F. (Takács J., a szünetben) – Ódor, Temesvári, Pejovics, Bencze M. – Farkas A., Kovács M., Kővári (Vári, 76.) – Csoboth (Vasziliu, 88.), Germán (Kóródi, a szünetben), Gajdos (Dobos Á., 72.). Vezetőedző: Dragan Vukmir
FERENCVÁROS: Bogdán – Wingo (Kaján, 62.), Besic, Somália (Könczey, 76.), Pászka (Katona Máté, 76.) – Esiti (Bassey, a szünetben), Loncar (Sigér D., 62.) – Auzqui (Zachariassen, a szünetben), Marquinhos (Mak, a szünetben), Zubkov (Marin, a szünetben) – Boli (Tokmac, a szünetben). Vezetőedző: Sztanyiszlav Csercseszov
Gólszerző: Pejovics (86. – öngól)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik