FTC: Csercseszov lett a legjobb, külföldön dolgozó edző a Premjer-Liga gáláján

Vágólapra másolva!
2023.06.05. 15:10
null
Oroszországban Csercseszov lett a külföldön dolgozó legjobb vezetőedző
Sztanyiszlav Csercseszovot választották meg a külföldön dolgozó legjobb vezetőedzőnek az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-Liga) díjátadó gáláján – számolt be a hírről a fradi.hu.


A Premjer-liga hétvégi díjátadóján az orosz élvonal legjobbjait díjazták, de a Ferencvárost Európa-liga-nyolcaddöntőig vezető tréner is kapott egy különdíjat. A szakemberek, újságírók és szurkolók szavazatai alapján a külföldön dolgozó legjobb orosz vezetőedzőnek választották.

„Egyértelmű, nehéz idény volt, sok meccsel, edzéssel, nehéz helyzetekkel, de ezek számunkra fontos pillanatok voltak – idézi Csercseszovot a fradi.hu. Egy edzői tanfolyamon ilyenekkel nem találkozik az ember. Ezekben fontos volt megtalálni a megfelelő megoldást, de előfordult, hogy ez nem volt lehetséges. De a legfontosabb, hogy a csapat nagyon tisztességesen nézett ki az európai porondon, és persze az, hogy bajnokok lettünk. A megszerzett tapasztalat is nagyon fontos. Hatvanhárom meccset játszottunk ebben az idényben, azt hiszem. Jó, tanulságos évadon vagyunk túl. A következő idényben a bajnoki cím mellett be akarunk jutni a Bajnokok Ligája csoportkörébe. Nem lesz könnyű, de meg akarjuk csinálni.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik