R. P.
2023.06.05 15:10 Frissítve: 2023.06.05 17:05

FTC: Csercseszov lett a legjobb, külföldön dolgozó edző a Premjer-Liga gáláján

Sztanyiszlav Csercseszovot választották meg a külföldön dolgozó legjobb vezetőedzőnek az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-Liga) díjátadó gáláján – számolt be a hírről a fradi.hu.

Oroszországban Csercseszov lett a külföldön dolgozó legjobb vezetőedző


A Premjer-liga hétvégi díjátadóján az orosz élvonal legjobbjait díjazták, de a Ferencvárost Európa-liga-nyolcaddöntőig vezető tréner is kapott egy különdíjat. A szakemberek, újságírók és szurkolók szavazatai alapján a külföldön dolgozó legjobb orosz vezetőedzőnek választották.

„Egyértelmű, nehéz idény volt, sok meccsel, edzéssel, nehéz helyzetekkel, de ezek számunkra fontos pillanatok voltak – idézi Csercseszovot a fradi.hu. Egy edzői tanfolyamon ilyenekkel nem találkozik az ember. Ezekben fontos volt megtalálni a megfelelő megoldást, de előfordult, hogy ez nem volt lehetséges. De a legfontosabb, hogy a csapat nagyon tisztességesen nézett ki az európai porondon, és persze az, hogy bajnokok lettünk. A megszerzett tapasztalat is nagyon fontos. Hatvanhárom meccset játszottunk ebben az idényben, azt hiszem. Jó, tanulságos évadon vagyunk túl. A következő idényben a bajnoki cím mellett be akarunk jutni a Bajnokok Ligája csoportkörébe. Nem lesz könnyű, de meg akarjuk csinálni.”

 

2023.10.02 21:54:26

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Igen, tényleg érdemes lenne elemezni, hogy az elmúlt öt évben a jelenleg a magyar futballban domináló Ferencváros hogyan távolodhatott el ennyire a vele akkor még legalább azonos szinten lévő Viditől, és mi talán adhatunk is rá válaszokat, de most Fehérváron is csak egyetlen kívánság fogalmazódhat meg, hogy Sóstó felett újra ragyogjon fel az ég.

2023.10.01 10:12:52

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Sőt a kecskemétiek sorozatban a negyedik bajnokijukat bukták el, sovány vigasz, hogy most legalább szereztek egy gólt.

2023.09.30 23:38:13

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Egyetlen lépéssel szereztek akkora előnyt, hogy csak gól lehetett a vége.

2023.09.30 14:44:48

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Lagatort már a 13. percben kiállították, Megyeri hiába védett nagyokat, zsinórban harmadszor is kikapott a Loki.

Ajánló beállításra vár