Alekszandar Pesics Fradi-átlaga: 1 meccs, 1 gól; Indul a Buffon-sorozat a KS-ben

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2023.08.25. 23:29
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk

Gyakorlatilag csoportkörös a Fradi a Konferencialigában. Borbola Bence Vilniusból hazafelé a hat perc játék után máris remek gólt szerző Alekszandar Pesiccsel beszélgetett eddigi állomáshelyeiről, Budapestről, Isztambulról, sérülésről, a könnyfakasztó vilniusi gólról és a jövőről.Gyakorlatilag csoportkörös a Fradi a Konferencialigában. Borbola Bence Vilniusból hazafelé a hat perc játék után máris remek gólt szerző Alekszandar Pesiccsel beszélgetett eddigi állomáshelyeiről, Budapestről, Isztambulról, sérülésről, a könnyfakasztó vilniusi gólról és a jövőről.

Újabb csodás nap a budapesti atlétikai vb-n. Négyoldalas összeállítás a magyar 4x100-as váltókról, a 200-as döntőkről, Herczeg Györgyről, Femke Bolról és Miltiadisz Tentogluról, avagy mindenről, amit a Nemzeti Atlétikai Központban zajló csúcseseményről tudni érdemes – négy oldalon.

És ha szombat, akkor Képes Sport 12 oldalon. A Győr új brazil csillagával, Bruna de Paulával, a 70 éves Weimper Istvánnal és a 90 éves Hámori Jenővel – no meg a Buffon-sorozat 1. epizódjával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik