NB II: rutinos, korábbi válogatott védőt igazolt a BVSC

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2023.11.17. 21:16
null
Poór Patrik idén nyáron búcsúzott el az MTK-tól (Fotó: Török Attila)
A válogatott szünetben Poór Patrik személyében egyszeres válogatott játékost igazolt a labdarúgó NB II-ben szereplő BVSC – számolt be róla a klub honlapja.

 

Poór Patrik éppen szerdán ünnepelte 30. születésnapját, ez a kerek évforduló különös ajándékot tartogatott számára, hiszen megegyezett a másodosztály 14. helyén álló BVSC-vel, így a Szőnyi úton folytatja pályafutását.

A jelentős NB I-es múlttal büszkélkedő belső védő 2007-ben került az MTK kötelékébe, a Sándor Károly Akadémiára. Az egyébként több poszton is bevethető játékos két idényt az angol Liverpool akadémiáján is eltöltött, végül onnan visszatérve mutatkozott be a kék-fehéreknél a felnőtt csapatban, ahol aztán alapember lett.

Ezt követően az NB I-ben szerepelt a Puskás Akadémiában, a Paksban, valamint a DVSC-ben, utóbbival kiharcolta a feljutást a másodosztályból. Tavaly nyáron visszatért az MTK-hoz, amellyel feljutott az élvonalba, de utána, idén nyáron nem hosszabbítottak vele szerződést, azóta pedig nem volt csapata.

Poór összesen 176 alkalommal lépett pályára az NB I-ben, egyszer pedig a felnőtt válogatottban is bemutatkozott– éppen kilenc éve az oroszok elleni felkészülési találkozón állt be csereként a nemzeti együttesbe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik