Vasas: a klub ajánlatot tett Sowunminak, aki nem jelent meg az edzésen

Vágólapra másolva!
2012.08.24. 11:10
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas tárgyal a csapat korábbi közönségkedvenc játékosával, Sowunmi Thomasszal és a Ferencvárostól távozó Rósa Dénessel. Előbbinek ajánlatot is tett. Rajtuk kívül újabb játékosok is érkezhetnek a csapathoz – adta hírül a labdarugas.vasassc.hu.

„Most edzek egyet, utána pedig meghallgatom a klub ajánlatát” – fogalmazott még a szerdai edzés előtt Sowunmi Thomas a Vasas hivatalos honlapjának.

A labdarúgó később ajánlatot is kapott a klubtól, ám nem jelent meg az edzésen. A labdarugas.vasassc.hu szerint azonban ma ismét bekapcsolódik a munkába. Arról egyelőre nincs hír, hogy Rósa Dénessel, aki korábban szintén ajánlatot kapott a Vasastól, sikerült-e megállapodni.

Ugyancsak hiányzott a tegnapi edzésről a szalagszakadással és porcsérüléssel bajlódó Csoór Patrik, akire körülbelül féléves kihagyás vár. Viszont már a csapattal edzett a korábban kisebb sérüléssel bajlódó Haris Mehmedagic, Görgényi Dávid és Katona Máté.

A honlap beszámolója szerint pénteken a portugál másodosztályból érkezhet labdarúgó, aki már korábban szerepelt Machado Goncalves Joaquim vezetőedző irányítása alatt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik