NB II: Bogdanovics Igor Hajdúböszörményben folytatja

Vágólapra másolva!
2010.06.30. 20:21
Címkék
Rutinos, jelentős élvonalbeli tapasztalattal rendelkező futballistával erősített a Hajdúböszörményi TE NB II-es labdarúgócsapata.

Az nb2.hu a klubtól kapott hivatalos közleményre hivatkozva adta hírül, hogy a hajdúsági együttes 1+1 éves szerződést kötött Bogdanovics Igorral.nb2.hu a klubtól kapott hivatalos közleményre hivatkozva adta hírül, hogy a hajdúsági együttes 1+1 éves szerződést kötött Bogdanovics Igorral.

A szerb származású, de magyar állampolgár támadónak június 30-án járt le a féléves szerződése Szombathelyen, de a Haladásnál nem hosszabbítottak vele. A 35 éves futballista korábban hazája válogatottjában is szerepelt.

További hír Hajdúböszörményből, hogy a taggyűlés tárgyalta Németh Károly vezetőedző 2010. június 30-án lejáró három éves szerződésének meghosszabbítását, és úgy döntött, hogy az edző kiváló szakmai munkájának méltatása mellett nem hosszabbít vele.

Indoklásában kiemelte, hogy a vállalkozás tulajdonosai elsősorban Hajdú-Bihar megyei születésű, fiatal, törekvő és képzett edzőnek kívánnak lehetőséget biztosítani.

A csapat edzője Fórián Zsolt lesz a 2010–11-es szezonban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik