Rieb György: 2008-tól egy új korszak kezdődik a klub életében

Vágólapra másolva!
2007.12.29. 12:17
Rieb György kommentálta a hírt, miszerint a Kincstári Vagyoni Igazgatóság érvényesnek találta az angol Esplanade Real Estate Ingatlanforgalmazó Kft. ajánlatát a Ferencváros által használt hat plusz két hektáros terület hasznosítására kiírt pályázatban. A Ferencváros elnöke a klub hivatalos honlapján megjelent interjújában elmondta, új időszak kezdődik az FTC életében, amely nem csak a labdarúgást, hanem más szakosztályokat is pozitívan érint majd.
Rieb György boldogan konstatálta a KVI döntését
NS-archív
Rieb György boldogan konstatálta a KVI döntését
Rieb György boldogan konstatálta a KVI döntését
NS-archív
Rieb György boldogan konstatálta a KVI döntését

"Nagyon boldog vagyok, hogy a KVI érvényesnek minősítette az angolok pályázatát, remélem, most már tényleg semmi nem jön közbe" - jelent meg a Ferencváros elnökének, Rieb Györgynek a 100% Fradinak adott nyilatkozata a zöld-fehér klub hivatalos honlapján, az ftc.hu-n.

"Végre lehet eredménye annak a sok munkának, amit az új elnökség az elmúlt hónapokban végzett. A Ferencváros teljesen megújulhat" - folytatta a sportvezető, aki kiemelte, hogy nem csak a labdarúgást érintheti pozitívan a változás, hanem a Fradi más szakosztályai is (az elnök szavaival élve) csúcsra törhetnek.

"2008-tól nem csak egy új esztendő, hanem egy új korszak is kezdődik a klub életében."

Rieb konkrét dátumot nem mondott arra vonatkozóan, hogy mikorra készül kolbászból a kerítés az Üllői úton, de reménykedik, hogy a tavaszt már rendezett pénzügyi mérleggel kezdheti meg a nagy múltú klub.

"Február végéig befejődhet az FTC konszolidálódása, eltűnhetnek az adósságok, és megkezdődhet a klub felemelkedése" - zárta mondandóját az FTC elnöke, aki szerint a zöld-fehér klub helyrerázódása nem csak az egész magyar futballnak, hanem az egész magyar sportnak a javára válhat.

Mint arról már beszámoltunk, Zelles Sándor, a Kincstári Vagyoni Igazgatóság vezérigazgatója pénteken közleményben jelentette be, hogy érvényes az angol Esplanade Real Estate Ingatlanforgalmazó Kft. ajánlata a Ferencváros által használt hat plusz két hektáros terület hasznosítására kiírt pályázatban.

A tender eredményességéről januárban dönt a KVI „utódjának” számító Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik