A sheffieldi befektetők tervei lenyűgözték Rieb György FTC-elnököt

Vágólapra másolva!
2007.08.05. 22:56
Címkék
Szeptember 17-én új élet kezdődhet a Ferencvárosnál – vallja Rieb György, a Ferencváros elnöke. A brit befektető képviselőjével a hét végén találkozó IX. kerületi elöljáró – akárcsak a posztot előtte betöltők - optimista a zöld-fehér-jövőt illetően.

TOVÁBBI RÉSZLETEK A NEMZETI SPORT HÉTFŐI SZÁMÁBAN!
Elődeihez hasonlóan Rieb György ferencvárosi elnök is megjelölte a klub és a futballcég rehabilitációja szempontjából - általa – mérföldkőnek tekintett dátumot, az új időszámítás kezdetét.

Nincs meglepetés: a prezident az Üllői úti (el ne felejtsük: sokadik) ingatlantender lezárása, illetve eredményhirdetése, azaz szeptember 17-ére pozícionálja a ”vita nuova” kezdetét.

Hogy a pályázaton a Rieb Györgyöt szombat éjjel elkápráztató brit befektetők (konkrétabban a patinás Sheffield United tulajdonosai) lesznek-e a befutók, megjósolhatatlan, mindamellett sokáig az MLSZ és az FTC közti jogi ügyekkel, valamint (a futballcsapatot illető) újabb osztálylefokozással teljes perpatvar az érintettek szerint ”kulturált”, gyors lezárásának sem volt nyilvánvaló előjele.

A Nemzeti Sport hétfői számában a megállapodás okairól, ferencvárosi kulisszatitkairól, és a legfrissebb elnöki reményekről is olvashatnak.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik