Rieb György követi Dámosy Zsoltot az FTC elnöki székében

Vágólapra másolva!
2007.06.05. 17:48
Ahogy az várható volt, Rieb György lett a Ferencváros új elnöke. A sportvezető a vízilabda-szakosztály főtámogatójának, az Apriliának a képviselője, és korábban az egyesület sportolója volt.
Rieb György az új elnök
Czagány Balázs
Rieb György az új elnök
Rieb György az új elnök
Czagány Balázs
Rieb György az új elnök

A Ferencvárosi Torna Clubnál a múlt héten új elnökséget választottak, és az addigi elnök, Dámosy Zsolt már akkor jelezte: nem száll harcba újra az elnöki pozícióért.

A lehetséges utódok közül – például Hermány Csaba és Sipos Jenő – többen jelezték, hogy megválasztásuk esetén sem vállalnák az elnöki posztot.

Ezután került előtérbe Rieb György személye, aki korábban a Ferencváros sportolója volt, és ő jelenleg a vízilabda-szakosztályt támogató Aprilia képviselője. Bár az elnökjelölt eleinte nem volt biztos benne, hogy neki most szerepet kéne vállalnia klubelnökként, de sokan bíznak benne: egyrészt nincsenek komoly ellentétei az elnökségi tagokkal, másrészt rajta keresztül került képbe az angol Sheffield United az Üllői úton.

A 100% Fradi információi szerint az új elnököt az elnökségből heten támogatták, négyen viszont ellene szavaztak. Elnöki tanácsadó lesz Takács Tibor, valamint Ferenczy László felügyelőbizottsági tag.

Rieb György megbízatása az év végéig szól.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik