MTK: megvannak a Hidegkuti Stadion lelátószektorainak névadói

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.04. 15:19
Az idén 130 éves klub a legkiválóbb sportolóiról nevezi el az Új Hidegkuti Nándor Stadion lelátószektorait. Az MTK Baráti Kör szervezésében hosszú ideje zajlott az egyeztetés, hogy ki(k)ről nevezzék el az Új Hidegkuti Nándor Stadionban a 18 hazai-, a 4 vendégszektort, valamint a VIP-páholyt.

Arról már korábban – nyilvános szavazással – döntöttek a drukkerek, hogy a Stadion bejáratai Weisz Richárd, Barna Viktor, Tordasi Ildikó, Török Gyula és Wichmann Tamás nevét viselik a jövőben. Ebben az esetben egyértelmű döntés volt, hogy ne labdarúgókról kapják a nevüket a bejáratok.

A klub vezetősége mindenképpen azt szerette volna, hogy a szurkolók döntsék el, kinek a nevét viselik a lelátók, szektorok, és ezeket mindenképpen futballistákról, vagy a labdarúgáshoz kötődő legendákról nevezzék el – számolt be róla az MTK hivatalos honlapja.

Március utolsó hetében megszületett a döntés, a szektorok elnevezése következőképpen történik.

A1: Palotás Péter, A2: Börzsei János, A3: Mándi Gyula, A4: Orth György, A5: Bukovi Márton, A6: Lantos Mihály, A7: Guttmann Béla, A8: Cseh László (Matyi), A9: Braun József (Csibi)
B1: Sándor Károly (Csikar), B2: Sas Ferenc, B3: Gellér Sándor, B4: Schaffer Alfréd, B5: Zakariás József, B6: Dunai Lajos, B7: Jimmy Hogan, B8: Opata Zoltán, B9: Kovács I Imre
V1: Schlosser Imre, V2: Sebes Gusztáv, V3: Titkos Pál, V4: Nagy István
VIP: Salamon Béla

A klub és az MTK Baráti Kör közös döntése alapján a névadóünnepségeket 2018-ban, a bajnokság őszi idényében, a klub alapításának 130. évfordulójához kapcsolódó ünnepi esztendőben tartják meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik