Haladás: „Nem az egyén a legfontosabb, a nagybetűs csapat kialakítása a cél”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.08. 10:07
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás irányítását egy hete átvevő Pacsi Bálint beszélt az első tapasztalatairól a klub hivatalos oldalának.

„Az elmúlt egy hétben első lépcsőben stábommal megfigyeltük és felmértük a játékosok fizikai, mentális állapotát és a csapat taktikai felkészültségét – mondta Pacsi Bálint.Közben a már előre lekötött program szerint lejátszottuk a Wiener Neustadt és a Hegykő elleni edzőmeccset – ezen a két mérkőzésen további tapasztalatokat szereztünk. Mivel az átigazolási szezon vége előtt két nappal vettük át a csapatot –tehát a keretet a nyáron nem mi alakítottuk ki – ezért emberileg úgy éreztem, hogy minden játékos kapja mega bizalmat a jövőre nézve.” „Az elmúlt egy hétben első lépcsőben stábommal megfigyeltük és felmértük a játékosok fizikai, mentális állapotát és a csapat taktikai felkészültségét – mondta Pacsi Bálint.Közben a már előre lekötött program szerint lejátszottuk a Wiener Neustadt és a Hegykő elleni edzőmeccset – ezen a két mérkőzésen további tapasztalatokat szereztünk. Mivel az átigazolási szezon vége előtt két nappal vettük át a csapatot –tehát a keretet a nyáron nem mi alakítottuk ki – ezért emberileg úgy éreztem, hogy minden játékos kapja mega bizalmat a jövőre nézve.”

„Rendkívül megnyugtató, hogy csillogó szemű játékosokat látok az öltözőben, akik valamennyi gyakorlatot profin és a tőlük telhető legnagyobb erőfeszítéssel végzik. Számomra nem az egyén a legfontosabb, hanem a nagybetűs csapat kialakítása a cél – öltözőn és pályán kívül egyaránt. Ebben óriási segítséget nyújt a csapatkapitány, Halmosi Péter.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik