Videoton: 25 fős keret, osztrák edzőtábor, grúz ellenfél

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.06. 11:33
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton június 6. és 16. között Ausztriában, a magyar határhoz közeli Tarcsafürdőn (Bad Tatzmannsdorf) készül a következő szezonra – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.

A vidi.hu beszámolója szerint 25 játékos (három kapus és 22 mezőnyjátékos) található az utazó keretben, bár a válogatottbeli elfoglaltságok miatt Stopira csak társaitól külön érkezik meg ma Ausztriába.vidi.hu beszámolója szerint 25 játékos (három kapus és 22 mezőnyjátékos) található az utazó keretben, bár a válogatottbeli elfoglaltságok miatt Stopira csak társaitól külön érkezik meg ma Ausztriába.

Az Európa-bajnokságon részt vevő magyar válogatottnál érdekelt Lang Ádám és Juhász Roland kihagyja az osztrák edzőtábort, amelyben elsőként (június 11-én) a grúz élvonal negyedik helyezettjével, a Csihura Szacsherével csap össze a Vidi.

A gárda utazó kerete a klub honlapja alapján:

Kapusok:Kovácsik Ádám, Horváth Tamás, Gyánó József
Mezőnyjátékosok:Loic Nego, Paulo Vinícius, Heffler Tibor, Fejes András, Stopira, Szolnoki Roland, Pölöskei Zsolt, Kovács István, Sejben Viktor, Filipe Oliveira, Pátkai Máté, Simon Ádám, Géresi Krisztián, Asmir Suljic, Feczesin Róbert, Tischler Patrik, Bódi Ádám, Barczi Dávid, Lorentz Márton, Zsótér Donát, Varga Bence, Schiller Patrik

A VIDEOTON NYÁRI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete
:
május 30.
Külföldi edzőtábor: Ausztria, Tarcsafürdő, június 6–16.
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Június 11., Videoton–Csihura Szacshere

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik