Haladás: a Steauától érkezett középpályást tesztelnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.28. 17:15
Mihai Onicas személyében korábbi román utánpótlás-válogatott védekező középpályást tesztel a Szombathelyi Haladás – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

Korábbi román utánpótlás-válogatott védekező középpályást tesztel a Szombathelyi Haladás. A 24 éves, 181 cm magas, 73 kg súlyú Mihai Onicas három-három alkalommal játszott az U17-es és U19-es, négyszer az U21-es román válogatottban. Hazájában több elsőosztályú együttesben is megfordult, így a Politechnia Iasiban, az Unirea Urziceniben, a Targu Muresban, a Viitorul Constantában, az Unirea Urziceniben. 2009-ben pedig kilenc alkalommal a Steaua Bucurestiben is lehetőséget kapott – írja a hétfőn érkezett próbajátékosról a Haladás hivatalos honlapja.

Tavaly nyáron a bukarestiek második csapatától kölcsönbe az ASA Targu Mureshez került, ám a marosvásárhelyieknél és a bukarestieknél is lejárt a szerződése, így jelenleg szabadon igazolható.

A román játékos az Unirea Urziceni színeiben hat Európa-liga selejtezőn, és három Európa-liga csoportmeccsen is futballozott.

Onicas hétfő óta készül a Rohonci úton, sorsáról később döntenek. A korábban tesztelt algériai Szalim Arras és az ukrán Andrij Jefremov már nincs Szombathelyen, de az ő jövőjükről sem született még döntés.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Gaál Bálint (Sopron), Katona Máté (Sopron), Nagy Olivér (Paks), Varga Gábor (Sopron), Városi Viktor (PMFC), Zamostny Balázs (Újpest – kölcsönbe). Profi szerződést kaptak: Angyal Zsolt, Gyurján Márton, Jancsó András, Rácz Barnabás, Tihanyi Olivér és Tóth Martin
Távozott/távozhat: Bosnjak Predrag(Ferencváros), Guzmics Richárd (?), Gyurján Bence (?), Halmai Ramon (MTK), Hrepka Ádám (MTK), Jagodics Márk (Ajka után kölcsönbe?), Nagy I Gábor (Újpest), Simon Ádám (Palermo – Olaszország, kölcsönből vissza, majd Videoton), Tóth Péter (Pinkafeld – Ausztria)
Kiszemeltek: Szalim Arras (algériai, legutóbb Csengdu Tiancseng – Kína), Andrij Jefremov (ukrán, legutóbb Dinamo Kijev – Ukrajna), Mihai Onicas (román, szabadon igazolható, legutóbb a Steaua Bucuresti kölcsönjátékosaként ASA Targu Mures – Románia, próbajáték)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik