DVSC: Nagy kockázatot vállaltam a debreceni szerződéssel - Illés

Vágólapra másolva!
2011.01.11. 12:39
A DVSC első téli igazolása, Illés Gyula új klubja honlapjának nyilatkozott új csapatáról, miután aláírta hároméves szerződését a Debrecenhez.

Illés Gyula elismeri, rizikót vállalt azzal, hogy távozott Zalaegerszegről, ahol biztos helye volt a csapatban, és Debrecenbe szerződött, ahol egy olyan edzővel dolgozik majd a cseh Zdenek Scasny személyében, aki még nem ismeri őt.

„Biztos, hogy nagy a kockázat, de a Debrecen mellett szólt, hogy itt mindig komoly célokért küzdenek és állandóan harcban vannak a bajnoki címért. Nem mindenki mondhatja el magáról, hogy a DVSC-TEVA hívja. Megtisztelőnek tartottam, úgy éreztem, nem mondhattam nemet. Való igaz, hogy új edzője van a Lokinak, ám éppen ezért mindenki tiszta lappal indul, és ugyanannyi esélyem lesz, mint a többieknek" – nyilatkozta a dvsc.hu-nak Illés, miután aláírta hároméves szerződését a Debrecenhez.

„A DVSC-TEVA csapata jó játékosokból áll. A keret is bővebb, mint Egerszegen, viszont azt gondolom, a lehetőséget biztos megkapom, onnantól kezdve pedig rajtam áll, hogy élek-e vele" – fogalmazott a középpályás, aki azt is elmondta, Csank János szerette volna, ha marad a ZTE-nél, de gratulált neki a debreceni szerződéshez és sok sikert kívánt.

Illés debreceni szerződésével kapcsolatban itt olvashat bővebben!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik