Lombard Pápa: Nem mondtam semmi rosszat sem a játékvezetőkre - Véber

Vágólapra másolva!
2010.04.16. 18:57
Eltiltása miatt a soron következő három bajnokin kénytelen nélkülözni vezetőedzőjét a Lombard Pápa labdarúgócsapata. Véber György azonban úgy véli, hogy semmi rosszat nem tett, és ezt felvételekkel is alá tudja támasztani. Erről a lombardfcpapa.hu adott tájékoztatást.

„Nem fellebbeztem meg az ítéletet, hanem személyes meghallgatást kértem a szövetségtől – kezdte Véber. – DVD-vel alátámasztva tudom az igazamat bizonyítani, hogy nem mondtam semmi rosszat sem a játékvezetőkre Diósgyőrben. Természetesen semmiképpen nem lesz ideális a tribünről mobiltelefonnal irányítani a csapatot, de megoldjuk ezt a feladatot is. Egyértelműen győzni megyünk az Ilovszky-stadionba, mert a tabella gyakorlatilag három hete ugyanolyan állapotban van. Ez tehát mindig lehetőséget biztosít számunkra, hogy állandósítsuk helyünket az első nyolcban, vagy kicsússzunk ebből a „pikszisből". Felkészültünk a Vasas ellen, tudjuk mit játszottak az előző fordulókban, így én egy kis meglepetéssel szolgálok majd az olasz kollégának.

A Lombard Pápa vezetőedzőjét a Diósgyőr ellen tanúsított, sportemberhez méltatlan magatartása miatt tiltották el a kispadtól.

A Lombard Pápa vezetőedzőjét a Diósgyőr ellen tanúsított, sportemberhez méltatlan magatartása miatt tiltották el a kispadtól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik