NB I B: Dunaújváros-Haladás 4-2

A mérkőzésről tudósított: BENKE ZOLTÁNA mérkőzésről tudósított: BENKE ZOLTÁN
Vágólapra másolva!
2005.05.08. 00:10
Címkék
SÁRGA LAP: Baráth (Hámori lerántásáért) a 7., Rátkai (Mihalecz Pétert tartotta fel) az 58., Riedl (Borsit buktatta) a 74. percben.

SZÖGLETARÁNY: 8:2 (4:2)

5. perc: Borsi csinált egy cselt a bal oldalon, középre gurítását a védelem csak nézte, Mihalecz Péter estében a bal kapufára passzolta három méterről, onnan pedig a gólvonal mögé pattant a labda.
0-1

24. perc: Báló végezhetett el szögletet a jobb oldalról, beívelését Tamási tíz méterről a kapu közepébe fejelte.
1-1

48. perc: Riedl a jobb oldalról csavarta középre a labdát, Tamási egyedül maradt, és hat méterről a jobb alsó sarokba bólintott.
2-1

51. perc: Pénzes indítására Kalina rajtolt a félpályáról, lefutotta a szombathelyi védelmet, és a kimozduló Kurucsai mellett a bal alsó sarokba helyezett.
3-1

70. perc: Kocsis a bal oldalról adott középre a védők közül kilépő Juniorhoz, aki mellel maga elé tette a labdát, majd ballal 14 méterről a bal alsó sarokba lőtt.
4-1

Mihalecz István igen morózus tekintettel figyelte a mérkôzést
Mihalecz István igen morózus tekintettel figyelte a mérkôzést
Mihalecz István igen morózus tekintettel figyelte a mérkôzést
79. perc: Riedl az ötös előtt akasztotta Borsit. Tizenegyes! Czeglédi a büntetőből magabiztosan a jobb alsó sarokba lőtt.
4-2

Meglepte a hazaiakat a szombathelyi együttes, és a találkozó elején vezetéshez is jutott a vendégcsapat. Igaz, ehhez kellett a dunaújvárosi védők közreműködése, mert csak közeli szemlélői voltak az eseménynek. Az idő múlásával fölénybe került a hazai gárda, de ez egy darabig csak a szögletek számában mutatkozott meg. A negyedik sarokrúgás hozta meg az egyenlítő találatot, ekkor a Haladás játékosai nem álltak feladatuk magaslatán. A második félidőt a Dunaújváros kezdte remekül, és hat perc alatt kétszer is bevette a Haladás kapuját, amivel gyakor- latilag eldöntötte a mérkőzést.

Mestermérleg
Szepessy László: - Ragyogó ellenfelet gólra törő játékkal sikerült legyőznünk, már-már a régi Dunaferrt idéztük.
Mihalecz István: - Megérdemelten nyert a hazai csapat. Ilyen fegyelmezetlenül, felelőtlenül nem lehet védekezni. Ebben főleg a hátsó sor idősebb játékosai a ludasak.

Az NSO ajánlja:

Az NB I B állása, eredmények
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik