NB I B: Dunaújváros-Bodajk 2-1

A mérkőzésről tudósított: BENKE ZOLTÁNA mérkőzésről tudósított: BENKE ZOLTÁN
Vágólapra másolva!
2005.04.24. 21:49
Címkék
SÁRGA LAP: Kocsis (Miklósvárit rúgta meg) az 52., Pénzes (időhúzásért) a 89., Kecskés (a kapura törő Kalinát buktatta) a 91. percben

SZÖGLETARÁNY: 8:6 (5:4)

42. perc: Mintaszerű akciót vezettek a bodajki fiatalok: a labda lábról lábra szállt, végül Sipos jobbal, 17 méterről, a kapu bal oldalába helyezte.
0-1

51. perc: Hazai szöglet után több dunaújvárosi játékos is fejelni próbált, végül a csúsztatott labda Ribi fején megpattant, és a kapu jobb oldalába hullott. Öngól!
1-1

71. perc: Kalina indította Pénzest a bal oldalon, aki nagyszerűen ívelt középre, és az érkező Junior hét méterről a bal felső sarokba bólintott.
2-1

A dunaújvárosi csapat álomszerűen kezdte a tavaszt (két idegenbeli győzelem), majd rémálomként folytatta (három vereség, ebből kettő otthon). Ezúttal sem ígérkezett könnyűnek a hazaiak dolga a megyei rangadón, hiszen öt stabil csapattagot kellett nélkülözniük. Az első negyedórában csak méregette egymást a két együttes, majd mindkét oldalon adódtak gólhelyzetek, a vendégek két ziccert is elhibáztak, míg a hazaiak két ízben a kapufát találták el. Előnnyel mégis a Bodajk térhetett pihenőre, Sipos okos találatának köszönhetően.

A második félidőben nagyobb sebességre kapcsolt a Dunaújváros. Gyorsan egyenlített is a vendéglátó, bár ehhez némi szerencsére is szüksége volt. Ezután fölénybe került a Dunaújváros, és egy tetszetős támadás után brazil légiósának találatával megszerezte a három pontot. A második játékrészben nyújtott teljesítmény alapján teljesen megérdemelt a hazai győzelem.

Mestermérleg
Szepessy László: - A szív diadala volt, így kell küzdenie egy fiatal csapatnak. Ezzel a hozzáállással szép jövő előtt áll a társaság.
Zoran Kuntics:
- Nem először történik meg velünk, hogy az első félidei vezetésünk után pont nélkül kell távoznunk. Gratulálok a Dunaújvárosnak!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik