NB I B: Vác-Tatabánya 0-4

A mérkőzésről tudósított: FEKETE GYÖRGYA mérkőzésről tudósított: FEKETE GYÖRGY
Vágólapra másolva!
2005.04.23. 23:37
Címkék
SÁRGA LAP: Hajdu (Kerényi felvágásáért) a 47., Dudás (reklamálásért) a 62., Ráki (Tóth Z. felvágásáért) a 68. percben

KIÁLLÍTÁS: Hajdu a 63. percben

SZÖGETARÁNY: 11:4 (8:3)

19. perc: A balösszekötő helyén, a leshatáron kilépő Nagy Tamás a középen érkező Márkus elé paszszolt, aki öt méterről a kapu bal alsó sarkába helyezte a labdát.
0-1

42. perc: Márkus jobbról tört be a 16-osra, 12 méterről leadott lövését követően Kiss Szabolcs még bravúrosan kiütötte a labdát. A kipattanó labda visszakerült Márkushoz, aki másodszor már nem hibázott, és nyolc méterről, laposan a kapu jobb oldalába lőtte azt.
0-2

62. perc: Tóth Zoltán lesgyanús helyzetben iramodott meg a jobb oldalon, nagyszerűen ívelt a kapu elé, és a balösszekötő helyén érkező Márkus kapásból a bal alsó sarokba lőtte a labdát. 0-3

63. perc: Hajdu a felezővonalnál ütközött Kerényivel, miközben könyökkel arcon ütötte ellenfelét, ezért egyből piros lapot kapott Világi Balázs játékvezetőtől.
78. perc: A leshatáron kilépő Márkus a jobbösszekötő helyén bevezette a labdát a 16-oson belülre, majd balra passzolt Nagy Tamáshoz, aki kilenc méterről a jobb alsó sarokba lőtte a labdát.
0-4

Nyíltan győzelemre játszott mindkét fél, sorra vezették a támadásaikat. A 19. percben elcsendesedett a hazai tábor, amikor egy szép támadás végén a Tatabánya megszerezte a vezetést. Továbbra is nagy harc folyt a pályán, s a félidő végén ismét Márkus Tibornak sikerült a kapuba találnia.

A második játékrészben a Vác mindent megtett a szépítésért, de a Tatabánya kontrái rendre veszélyt jelentettek, s jött is Márkus Tibor harmadik találata. Eldőlni látszott a mérkőzés, ráadásul tíz főre fogyatkozott a vendéglátó. De a Vác emberhátrányban is remek 15 percet produkált, ám nem sikerült szépítenie, és végül jött a kegyelemdöfés: Márkus Tibor gólpasszal tette fel a koronát a teljesítményére.

Mestermérleg
Gyimesi László: - Nulla három és a kiállítás után tizenöt percig úgy futballoztunk, ahogyan az elejétől kellett volna.
Sisa Tibor: - Szemre is tetszetős játékkal sikerült ezt a rangadót megnyernünk.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik