NB I B: Dunakanyar-Orosháza 3-0

A mérkőzésről tudósított: FEKETE GYÖRGYA mérkőzésről tudósított: FEKETE GYÖRGY
Vágólapra másolva!
2004.10.02. 20:48
Címkék
SÁRGA LAP
Závoda (Palásthy megrúgásáért) a 30., Majoros (labdaelrúgásért) az 54., Pardi (Palásthy felrúgásáért) az 55., Zachar (Majoros felrúgásáért) a 64., Szabó N. (Palásthy lerántásáért) a 64., Rusvay (Dobi felrúgásáért) a 72., Gasparik (akadályozta a szabadrúgás elvégzését) a 85., Hirt (labdaelrúgásért) a 88., Gellér (Rusvay feltartásáért) a 91. percben

SZÖGLETARÁNY:
7:1 (7:1)

49. perc: Andrási bal oldali szabadrúgását követően Such a három méterre álló Bari fejére ütötte a labdát, ahonnan a hálóba hullott a labda. 1-0.
53. perc: Hajdu 30 méterről, a jobbösszekötő helyéről, szabadrúgásból ívelt a kapu elé, és a jobb kapufánál berobbanó Udvari a hálóba fejelte a labdát. 2-0
73. perc: Rusvay jobb oldali beadása után Andrási fejelte nyolc méterről a kapu közepébe a labdát. 3-0

A váciak már az első percben gólt szerezhettek volna, Rusvay Gergely két méterről fejelt, de Such András bravúrosan hárította a labdát. Továbbra is a Vác támadott, az Orosháza jóformán a félpályán sem jött át, ám ez a tízperces lendület alábbhagyott, és lassan laposodott a mérkőzés. Fordulás után ismét összekapta magát a Vác, gyorsan szerzett két góljával megnyugtatta saját magát, és innentől kezdve már az történt a pályán, amit a hazaiak akartak. Tartották a labdát, irányították a játékot, majd a 73. percben tovább növelték előnyüket. A váciak teljesen megérdemelten győzték le a sereghajtó Orosházát.

Mestermérleg
Gyimesi László: - Ülünk a hullámvasúton, és egyelőre jól érezzük magunkat.
Belvon Attila: - A bajnokságban ez az első mérkőzés, mikor rossz felfogásban, enerváltan futballoztunk. Van mit helyretenni a csapatjátékban és a fejekben is.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik