Szavazz a világbajnokság legjobb csajára!

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2011.07.11. 22:07
A nyolcaddöntők tébolydája után mára jóval kellemesebb elfoglaltságot találtunk a Kötényblog olvasótáborának: keressük a világbajnokság...

A nyolcaddöntők tébolydája után mára jóval kellemesebb elfoglaltságot találtunk a Kötényblog olvasótáborának: keressük a világbajnokság legjobb csaját. Hűvös északi szépségeket, tüzes latinákat, cuki ázsiai lányokat és Afrika női labdazsonglőreit sorakoztattuk fel, hogy lazítsunk egy kicsit az elődöntőket megelőző feszkón. Csak gyönyörködni kell és a gombokat nyomkodni, jó gömbérzéket kívánunk!A nyolcaddöntők tébolydája után mára jóval kellemesebb elfoglaltságot találtunk a Kötényblog olvasótáborának: keressük a világbajnokság legjobb csaját. Hűvös északi szépségeket, tüzes latinákat, cuki ázsiai lányokat és Afrika női labdazsonglőreit sorakoztattuk fel, hogy lazítsunk egy kicsit az elődöntőket megelőző feszkón. Csak gyönyörködni kell és a gombokat nyomkodni, jó gömbérzéket kívánunk!

A nemzetek közötti egyenlőség nevében úgy döntöttünk, minden ország csak egy lányt kvalifikálhat a Kötényblog szépségversenyére, s ezzel a selejtezőket végző zsűri (én) a pokol legmélyebb bugyraiban találta magát. Hogy az olyan csapatokkal volt-e nehezebb, amelyekben az egy négyzetméterre eső szépségkirálynők száma volt kiugró, vagy azokkal, amelyekben elektronmikroszkóppal kellett keresnem a szépet, egyelőre még nem döntöttem el. Mindenesetre a nagycsapatok versenyzőiről számos kiváló fotót találtam, míg az Európából nézve távoliakról gyakran csak véres verejtékkel (és finoman szólva is hiányos japántudásom bevetésével) sikerült összeguberálnom egy-egy használható fotót.

Mindenesetre, íme a tizenhat versenyző, nem ám leragadni Hope Solónál és nyomni neki azonnal a gombot, tessen szíves végignézni mindenkit, ha már ilyen lelkiismeretesen kifásyádámkodtam őket.


Ausztrália – Kyah Simon


Nem volt kérdés, ki érkezik a versenyre a kenguruk földjéről: bár játéka haloványabb volt, mint vártuk, mosolya átragyog a legsötétebb vereségen is.

Anglia – Rachel Yankey


Ez az egzotikus szépség az egyik legfontosabb eleme volt Powell válogatottjának – immár nem csak az Arsenal-drukkerek hevernek formás lábai előtt.

Új-Zéland – Emma Kete


A csaj a szomszédból, akiért minden valamirevaló fiatal srác rajong. Emma kapucnis pulcsiban is olyan szexi, hogy azt is elnézzük, ha hangos házibulit rendez.

Kanada – Jonelle Filigno


Annyira sportszerűtlenül szép, hogy legszívesebben azonnal piros lapot adnánk neki. Meg mindent. A csillagokat az égről. Még Kaylyn Kyle-t is legyőzte.

Japán – Marujama Karina


Azon kívül, hogy kizúzta a németeket, azt tudjuk róla, hogy szupercuki kutyája van, hipermenő fotóblogot vezet, és ennénk szusit bármelyik testrészéről.

Németország – Fatmire Bajramaj


Ha a házigazdák csatára pár évszázaddal korábban születik, egyetlen pillantása miatt egész kontinenseket feldúló háborúk törtek volna ki.

Mexikó – Alina Garciamendez


Szende, mint egy épp kinyíló virág, és tüzes, akár egy burrito. Csoda, ha egész Közép-Amerika meg van veszve érte? És még a lesszabályt is érti.

(A kolumbiai Google se volt képügyben a barátom)


Brazília – Maurine


Vajon mennyi szenvedély lakozhat e pajkos pillantás mögött? Ti pompás brazil idomok kedvelői, ne habozzatok rá szavazni! Talán még szambázni is tud.

Svédország – Lotta Schelin


Az isteni Lotténak nagyobb rajngótábora van, mint a bundás kenyérnek Facebookon, ami persze nem is csoda. Van ennél szebb mosoly a Földön?

Észak-Korea – Ok Kim Csol


„Elvtársnők, hagyjuk meg az erotikát a hanyatló nyugat ópiumának”, mondotta az nagyvezír, a csapat kollektíve rövidre vágatta a haját. Csak neki áll jól. Szerintünk cuki.

Franciaország – Louisa Necib


Nincs férfi, aki ne kérné meg gondolkodás nélkül a kezét a Champs Elysée-n andalogva az illatos párizsi alkonyatban. Egy ilyen nőhöz verset kell írni.

Nigéria – Ulunma Jerome


Vagány, mint Lil Kim, laza, mint Eve – szinte látjuk, ahogy kiszáll a lowriderből ékszerekkel megpakolva, oldalán egy menő rapperrel. Yo!

Kolumbia – Nataly Arias


Sminkkel vagy anélkül, Nataly mosolya mindenkit levesz a lábáról. Ha beleépítették volna a kolumbiai taktikába, a döntőig jutnak.

Norvégia – Guro Knutsen Mienna


Sajnáljuk, uraim, a szépséges hölgy már elkelt. Meg kell elégednünk azzal, hogy távolról csodáljuk, akár egy középkori lovag a palota úrnőjét. A vőlegényt levágtuk a képről.


Egyenlítői-Guinea – Sinforosa Eyang Nguena Nchama


Egy különleges afrikai szépség az igazi ínyenceknek. Már a neve is költőien cseng, képzeljék, milyen, amikor kioszt néhány kötényt!

(Bocs, csak vízjeles kép volt használható...)


Amerikai Egyesült Államok – Hope Solo


A végére hagytuk, hogy legyen lehetőségünk menet közben másba is beleszeretni. Kell kommentár?We Hope she’s Solo.

Szavazás indul!

(Jobbra, az oldaldobozban adhatjátok le voksaitokat!)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik