Egzotikus szépségek játéknapja

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2011.07.01. 13:07
Immár egészen bizonyos, hogy a Kötényblogot Németországban is olvassák, elég volt ugyanis reklamálnunk tegnap a gólátlag miatt, és a franciák...

Immár egészen bizonyos, hogy a Kötényblogot Németországban is olvassák, elég volt ugyanis reklamálnunk tegnap a gólátlag miatt, és a franciák készségesen felpörgették a számlálót. Este kicsit csalódtunk a házigazdákban, ám mai posztunkban ismét tetőfokára hág a hangulat, premiert tartunk, mozizunk, és persze készülünk a mai etapra. Japántól Mexikóig minden hölgy a kegyeinkért verseng.Immár egészen bizonyos, hogy a Kötényblogot Németországban is olvassák, elég volt ugyanis reklamálnunk tegnap a gólátlag miatt, és a franciák készségesen felpörgették a számlálót. Este kicsit csalódtunk a házigazdákban, ám mai posztunkban ismét tetőfokára hág a hangulat, premiert tartunk, mozizunk, és persze készülünk a mai etapra. Japántól Mexikóig minden hölgy a kegyeinkért verseng.

A hét eddigi legviccesebb története ma reggel esett meg a Kötényblog egyszemélyes szerkesztőségével. Történt ugyanis, hogy hazánk egyik legígéretesebb játékvezető-tehetsége, Kulcsár Katalin nemrég mérkőzést vezetett a svéd női válogatottnak, mégpedig a mexikó elleni felkészülési meccset. Ekkor, a bemelegítés alatt hallotta a svéd csajok hivatalos vb-dalát, amit elküldött nekünk. Némi nyomozás után azonban visszapasszoltuk a labdát Katának, ugyanis kiderült, hogy a szám videoklipjét ama bizonyos meccsen forgatták, s így ő is szerepel benne!

Itt a klip, az isteni Lotta rajongótáborának kötelező, meg amúgy is, tök menő, hogy Katának saját klipje van, és erre mi jöttünk rá!

Ezen a páratlan felfedezésen felbuzdulva komoly kutatásokba fogtunk, és kiválogattuk a világbajnoksághoz kapcsolható legjobb reklámokat és videókat. A díjnyertes klip a németeké, Beckenbauer megmondja a konkrétat. Epic.

Ha már a német vb-klipeknél tartunk, nem maradhat ki a mezes sem, amit a minap emlegettek a meccs alatt. (Innen üdvözöljük Székely Dávid kommentátort, és üzenjük neki, hogy Silvia Neid még véletlenül se *Níd*, ezt még egy óvodás is tudja. *NÁJD*, uram, ugyanis a hölgy német. Epic fail.)

Persze a Nike se akar lemaradni csajfoci-ügyben, az amerikai válogatott szponzoraként már tavaly elkezdte a hangolást a világbajnokságra, mégpedig a Pressure Makes Us kampány keretein belül. Egy egész sorozatnyi kisfilm készült a csajokról (mintegy mellékesen megjegyeznénk, elképesztő edzésmunkát végeznek…), ez itt a kampány nyitófilmje.Ahogy mondja az egyik felvételen: „It’s a pleasure to play in the pressure.”

A Pumának igen komoly elképzelései vannak, egész iparágat kezdett építeni a női labdarúgásra. Az amerikai női bajnokság számos csapatának ő a mezszponzora, idén pedig kifejezettn női futballhoz való edzőkollekciót is piacra dobott a cég. Egyik kedvenc reklámunk:

Marketingrészlegük összeverbuvált néhányat a legjobb és legnépszerűbb játékosok közül (Marta, Leslie Osbourne, Tasha Kai, stb), és a leginkább a hangulatra apelláló reklámokkal csábítja a zöld gyepre a kislányokat. Ahogy azt tőlük megszoktuk, király a zene és a látvány is. És kérünk mi is ragasztószalagot!

(Aki bővebben szeretne olvasni az idei csajvébé mezeiről, az a Mezmegazon még szavazhat is a legszebbre.)

Foglalkozzunk azonban a tegnapi játéknappal is, ami pont fordítva sült el, mint azt előzetesen vártuk. A francia válogatott hengerelt Kanada ellen, s hogy a Köténylog milyen finom érzékkel nyúlt bele kedvenckéi kiválasztásába, azt Thiney két gólja is bizonyítja. A másik két gólt Abily és Thomis szerezte, mi azonban hadd fejezzük ki ismét hódolatunkat a speciális orrvédőben pályára lépő Sinclair előtt, akit még az ág is húzott: nem elég, hogy péppé verték őket, még fejbe is rúgták egy labdával. Szegény.

Az esti meccsen a német csapat döcögött, mint a MÁV-járatok, s bár Laudehr találatával nagy nehezen összejött a győzelem, mi majd’ elájultunk az izzadtságszagtól. A játékvezető néha abszurd döntéseket hozott, mindezt felsőbbrendűsége teljes tudatában nyomta le a német játékosok torkán (ha azt mondjuk, hogy ellenük fújt, nem túlzunk nagyon), ráadásul a kieséstől elkeseredő nigériaiak és a nyögvenyelős játéktól elkámpicsorodó németek gyepálni kezdték egymást, s összehozták a vb eddigi legdurvább meccsét, 23 szabálytalansággal. (És hány faultot nem fújtak le!) Prinz csak árnyéka volt önmagának, Neid ismét lehozta.

Ma ismét délután 15:00 és 18.15 a kezdési időpont, mint kiderült, a Tour de France miatt taszigálják ide-oda a meccseket, mert ezek a németek, ezek mindenre gondolnak. Háromtól Japán mangalányai indulnak Mexikó chica latinái ellen, csontzene várható, szólunk előre. Hat órától Új-Zéland kőkemény szépségei próbálják pörgőrúgásokkal elintézni az első meccsen arcpirítóan gyengén játszó angol amazonokat – vajon észbe kapnak-e Smith kisasszonyék, vagy Terryék sorsára juttatják magukat?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik