Kerékpár: a sárga trikós csapata vinné Valtert a rajongói oldal szerint – sajtóhír

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.07.13. 19:47
null
Valter Attila csapatot válthat az idény végén (Fotó: AFP)
A legjobb magyar országúti kerékpáros, Valter Attila jövőre nem folytatja a Groupama FDJ-nél és az UAE Team Emirateshez vagy a Jumbo Vismához kerülhet – írja a szlovák világbajnok Peter Sagan rajongói oldala.

„Belső információim szerint a magyar kerékpáros, Valter Attila jövőre nem folytatja a Groupama FDJ csapatában, és meglepő módon Stefan Küng is fontolgatja a távozását. Valter Attilának nemcsak az UAE Team Emiratestől kellett volna ajánlatot kapnia, hanem a Jumbo Vismától is, ahová információim szerint könnyen bekerülhet jövőre”olvasható Peter Sagan rajongói oldalán Valter Attilával kapcsolatban, akinek az idény végén lejár a szerződése a Groupama FDJ-vel.

Hangsúlyozzuk, hogy ez nem Sagan hivatalos profilja, hanem egy átigazolásokkal, hírekkel is foglalkozó Facebook-oldal. Az viszont tény, hogy Valter szerződése lejár az idény végen, így könnyen elképzelhető a csapatváltása.

A posztban írnak további kerékpáros átigazolásokról is, például arról, hogy Mark Cavendish elhagyja a Quick-Stepet, Richard Carapaz az EF-hez, Tim Wellnes az UAE-hez, Dylan van Baarle és Jan Tratnik a Jumbo Vismához, Tim Merlier pedig a Quick-Stephez kerülhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik