D. S. B.
2022.07.13 19:47 Frissítve: 2022.07.24 18:05

Kerékpár: a sárga trikós csapata vinné Valtert a rajongói oldal szerint – sajtóhír

A legjobb magyar országúti kerékpáros, Valter Attila jövőre nem folytatja a Groupama FDJ-nél és az UAE Team Emirateshez vagy a Jumbo Vismához kerülhet – írja a szlovák világbajnok Peter Sagan rajongói oldala.

 

Valter Attila csapatot válthat az idény végén (Fotó: AFP)

„Belső információim szerint a magyar kerékpáros, Valter Attila jövőre nem folytatja a Groupama FDJ csapatában, és meglepő módon Stefan Küng is fontolgatja a távozását. Valter Attilának nemcsak az UAE Team Emiratestől kellett volna ajánlatot kapnia, hanem a Jumbo Vismától is, ahová információim szerint könnyen bekerülhet jövőre”olvasható Peter Sagan rajongói oldalán Valter Attilával kapcsolatban, akinek az idény végén lejár a szerződése a Groupama FDJ-vel.

Hangsúlyozzuk, hogy ez nem Sagan hivatalos profilja, hanem egy átigazolásokkal, hírekkel is foglalkozó Facebook-oldal. Az viszont tény, hogy Valter szerződése lejár az idény végen, így könnyen elképzelhető a csapatváltása.

A posztban írnak további kerékpáros átigazolásokról is, például arról, hogy Mark Cavendish elhagyja a Quick-Stepet, Richard Carapaz az EF-hez, Tim Wellnes az UAE-hez, Dylan van Baarle és Jan Tratnik a Jumbo Vismához, Tim Merlier pedig a Quick-Stephez kerülhet.

2022.09.13 23:08:57

Kerékpár nemzetisport.hu

Magyarországról tekintve a Giro, nemzetközi összehasonlításban a Tour magaslik ki a 2022-es sorból.

2022.08.28 23:39:41

Kerékpár SOMLÓVÁRI DÁVID

NS-VÉLEMÉNY. Valter mostantól mindennap a legjobb versenyzőkkel készülhet.

2022.08.18 14:36:47

Kerékpár H. Á.

Kattintson ide a verseny adatbankjának megtekintéséhez! Térkép és program egy helyen.

2022.08.15 23:59:11

Kerékpár CSINTA SAMU

ALAPVONAL. A Székelyföldi körverseny révén minden eddiginél egységesebb, összehangoltabb Székelyföld-marketinget lehetne megvalósítani. Mert mint többször is bebizonyosodott, a sport nemcsak élet, erő, egészség, hanem egy régió megismertetésének, arculata alakításának mindennél hatékonyabb eszközévé is válhat.