nemzetisport.hu
2016.04.15 13:40 Frissítve: 2016.04.15 15:06

Eb 2016: Hajdú B., Gundel Takács, Knézy, Székely – az MTVA keretet hirdetett

Az MTVA pénteken bejelentette az M4 Sport Eb-csapatát, és a sportcsatorna a sajtótájékoztatóján, illetve közleményében a labdarúgó kontinenstornát kísérő műsorfolyamról, háttérműsorokról is beszámolt.

 

„Eb-keretet hirdetett az M4 Sport. A közmédia sportcsatornája szakértő csapattal, izgalmas felvezető műsorokkal és nyereményjátékokkal melegít a labdarúgó Európa-bajnokságra” – fogalmaz a csatorna hivatalos közleménye. A részletekről Héder Barna, az M4 Sport sportigazgatója beszélt, aki hat év után tér vissza a képernyőre az Eb stúdióbeszélgetéseinek műsorvezetőjeként.

 
Az Eb-ellenfelek: Ausztria, Izland, Portugália – MENETREND, SORSOLÁS, RÉSZTVEVŐK – Eb-adatbank
 FELKÉSZÜLÉSI KÖRKÉP

„Valódi M4 Sport válogatott tudósít majd az EB eseményeiről. A helyszíni kommentátorok csapatát Hajdú B. István, Gundel Takács Gábor, Knézy Jenő és Székely Dávid alkotja, helyszíni riporterként az új generáció tagjait, Mohay Bencét és Tihany Viktort köszönthetik a nézők. A helyszíni stúdióból felváltva jelentkezünk Berkesi Judittal, míg Molnár Mátyás Budapestről követi a mérkőzéseket. Az M4 Sport végigkíséri a válogatott útját az edzőtáboroktól kezdve, és az Eb-mérkőzéseken is végig a csapat közelében leszünk. A játékosokról eddig nem látott stílusban portrésorozatot is készítettünk, amelyet május tizedikétől sugárzunk. Csütörtök esténként az UEFA Euro 2016 élő stúdióműsorban a nézők csatlakozhatnak az Eb-közvetítésen dolgozó kollégák tízhetes »edzőtáborához«, és velük melegíthetnek be a nyári Európa-bajnokságra. Az M4 Sport nyári szlogenje a #veletekvagyunk: stábjainkkal végigkövetjük az Európa-bajnokság és az olimpia eseményeit, szinte együtt mozgunk a sportolókkal, ezáltal a nézők nemcsak lélekben, hanem szinte fizikailag is ott érezhetik magukat az idei év két legnagyobb sporteseményén” – fogalmazott Héder Barna. 

„GERA TECHNIKÁS, DE GYORSÍTANI MÁR NEM TUDJUK”

Az M4 Sport további felvezető műsorai közül az „UEFA – The official story” című Eb-történeti sorozat vasárnap délelőttönként bepillantást enged a korábbi Európa-bajnokságok kulisszái mögé. A hétvégente jelentkező „Road to UEFA Euro 2016” című műsor az Európa-bajnokság helyszíneivel és a tornán résztvevő csapatokkal foglalkozik. Az Európa-bajnokságot megelőző tíz napban elindul a visszaszámlálás: naponta félórás Eb-aktualitásokkal jelentkezik a csatorna.

Az MTVA Eb-nyereményjátékokkal is hangolódik az eseményre, erről bővebb tájékoztatást az MTVA hivatalos csatornáin olvashatnak az érdeklődők.

 

2016.11.09 17:01:36

Foci Eb 2016 nemzetisport.hu

Fizessen elő a Nemzeti Sportra negyedévre, és ajándékba megkapja az Eb-kötetet!

2016.07.15 19:46:45

Foci Eb 2016 nemzetisport.hu

Leesett az állunk néhányszor, miközben végigpörgettük olvasóink nyitómeccs előtti megérzéseit.

2016.07.12 18:07:47

Foci Eb 2016 Kovács Kristóf (MINDSET PSZICHOLÓGIA)

A sérült sportolót kevésbé érdeklik a mindennapos dolgok, csökken az önszabályozás és az érzelmi kontroll.

2016.07.11 13:26:18

Foci Eb 2016 nemzetisport.hu

A portugálok legjobbja a kapus volt a fináléban • A francia csatárok kevésszer voltak megjátszhatóak.

2016.07.11 09:30:30

Foci Eb 2016 nemzetisport.hu

CÍMLAPOK. „Túl kegyetlen” • „Ez nem a mi napunk volt” • CR nélkül is megkapta a „glóriát” Portugália.