Vb 2018: már csak ez hiányzott, kidőlt a német védelem alapembere

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.22. 16:39
null
Joachim Löwnek Hummels kiesése okoz újabb fejfájást (Fotó: AFP)
Valószínűleg nem léphet pályára a Svédország elleni világbajnoki csoportmérkőzésen Mats Hummels, a világbajnok német labdarúgó-válogatott középhátvédje. A kulcsember kidőlése egyáltalán nem jön jól Joachim Löw szövetségi kapitánynak: a tornát a Mexikó elleni 1–0-s vereséggel kezdő címvédő kiesik, ha kikap Svédországtól is, Mexikó pedig pontot szerez Dél-Korea ellen.

Joachim Löw a német csapat sajtótájékoztatóján elmondta: Mats Hummels szinte biztosan nem lesz bevethető Svédország ellen.

„Mats valószínűleg nem léphet pályára, mert nyakcsigolyaproblémái vannak” – mondta Löw a ZDF-nek. Jérome Boateng belső védőpárja Niklas Süle vagy Antonio Rüdiger lehet.

A svédeknek is vannak egészségügyi gondok: Filip Helander, Pontus Jansson és Marcus Rohdén egyaránt gyomorbántalmakkal küszködik, Isaac Kiese Thelin pedig sérült. Egyikük tudott edzeni, a három beteg futballistát el is különítették, mert attól tartanak, hogy megfertőzhetik a többieket. A Dél-Korea elleni meccset lázas betegség miatt kihagyó Victor Lindelöf viszont felgyógyult és bevethető.

A német és a svéd válogatott szombaton Szocsiban mérkőzik meg egymással.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik