Eb 2020: Bölöni szerint mindegyik ellenfele tiszteli a magyar válogatottat – videó

Vágólapra másolva!
2021.06.15. 19:16
Ezúttal Bölöni László volt a vendég a városligeti szurkolói zóna NS-pódiumán. A Sporting korábbi vezetőedzőjével a labdarúgás iparággá változásáról, a magyar válogatott csoportellenfeleiről és a sportág magyarországi fejlődéséről beszélgetett Csisztu Zsuzsa.

„A futball iránti szeretet továbbra is megvan, de azt is érzed, hogy óriási tömegeket és fantasztikus érzelmeket mozgat meg” – kezdte gondolatait Bölöni. Hozzátette, a sportág szerinte óriásit változott az üzlet irányába, iparággá vált, viszont ez nem értékeli különösebben.„A futball iránti szeretet továbbra is megvan, de azt is érzed, hogy óriási tömegeket és fantasztikus érzelmeket mozgat meg” – kezdte gondolatait Bölöni. Hozzátette, a sportág szerinte óriásit változott az üzlet irányába, iparággá vált, viszont ez nem értékeli különösebben.

Bölöni László szerint a német válogatott hiába megy keresztül egy gyengébb időszakon, akkor is tisztelni kell, viszont félni nem szabad tőle. A franciákkal kapcsolatban elmondta: jelenleg ők a torna legnagyobb esélyesei, míg Portugália a legutóbbi Európa-bajnokság óta egy minden tekintetben jobb keretet vonultat fel.

A magyar szakember továbbá gratulált a magyar vezetőknek ahhoz, hogy ilyen magas színvonalú infrastruktúrát alakítottak ki, és megadták a lehetőséget a fiataloknak a fejlődésre. Megjegyezte még, hogy a szurkolók miatt mindenképpen tisztelni fogják a magyar csapatot a csoportellenfelei.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik