Tottival játszana együtt a válogatottban

PÁL ISTVÁNPÁL ISTVÁN
Vágólapra másolva!
2010.09.05. 17:28
Címkék
Az olaszok sikerrel kezdték az Európa-bajnoki selejtezősorozatot, mivel idegenben 2–1-re felülmúlták Észtországot – 2009. november 18., a svédek elleni diadal óta ez volt az első győzelmük. A squadra azzurra legjobbja ezúttal Antonio Cassano volt, aki góllal és gólpasszal – micsoda sarkazás! – zárta a mérkőzést.

Nem csoda, hogy Cesare Prandelli pozitív véleménnyel van „Fantantonióról”.

Cassanóra jó hatással van Prandelli (Fotó: Action Images)
Cassanóra jó hatással van Prandelli (Fotó: Action Images)

„Nem bánnám, ha mindig ilyen akarattal játszana, nem is beszélve a góljáról és a gólpasszáról. Eddig csodálatosan viselkedik a válogatottban, egy szavam sem lehet rá, tanult a korábbi hibáiból. Nem is olyan régen a labdarúgás csak szórakozás volt neki, most már felelősségteljesebb. Érzi a bizalmat, ami nagyon fontos számára, így sokat segíthet a csapatnak”– dicsérte a szövetségi kapitány Cassanót.

A futballista is úgy gondolja, hogy Cesare Prandelli jó hatással van rá, nem úgy, mint a korábbi olasz szövetségi kapitány.

„Nagyon jó a kapcsolatom Prandellivel. Ő egy fantasztikus ember, aki tudja, hogyan hozza ki a legjobbat belőlem. Lippiről nem mondanék semmit, ő a múlt, engem pedig a jelen és a jövő foglalkoztat”– tekintett inkább előre az olasz válogatott tízese.

És hogy mit hozhat a jövő?

„Ha ez a keret együtt marad, nagy dolgokra lehet képes. Én négy-öt évre tervezek, szeretnék ott lenni a következő Eb-n és az azt követő világbajnokságon is. Nagyon szeretnék Francesco Tottival együtt játszani…”– vázolta terveit a Sampdoria játékosa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik