El: a Suduva kapusa készül egy esetleges tizenegyespárbajra

Vágólapra másolva!
2019.08.28. 20:14
null
Vlagyimir Cseburin számol egy esetleges hosszabbítással
A Ferencváros után a litván Suduva is megtartotta sajtótájékoztatóját az Európa-liga-selejtező playoff-visszavágója előtt. A vendégek vezetőedzője, Vlagyimir Cseburin, valamint kapusa, Ivan Kardum válaszolt a média munkatársainak kérdéseire.

Az első mérkőzést követően mi, és – ahogy sejtem – a Ferencváros is kielemezte a találkozót és vele együtt a hibákat. A csapatunk készen áll a mérkőzésre, jó iramú, nyílt összecsapásra számítunk, amelyen akármelyik csapat továbbjuthat – nyilatkozta a vendégek trénere, Vlagyimir Cseburin.

A Nemzeti Sport Online azon kérdésre, hogy milyen taktikával küldi pályára a kazah tréner a csapatát, esetleg az első mérkőzésen szerzett kedvező eredmény miatt meglepetésszerűen letámadja-e a Ferencvárost a Suduva, Cseburin kibúvó választ adott. Szerinte bármi megtörténhet, így azt sem zárta ki, hogy hosszabbításban dől el a mérkőzés. Cseburin szerint mindkét csapat azon lesz, hogy megszerezze az első gólt, ám őt nem érdekli, hogy ez a mérkőzés melyik periódusában történik.

Ivan Kardum, a vendégek horvát kapusa szintén nem bocsátkozott túl nagy esélylatolgatásba.

A Ferencváros – csakúgy, mint mi – készül az ellenfeléből. Nehéz lenne megtippelnem a mérkőzés végkimenetelét, de hiszek a csapatunkban, és hiszek abban, hogy továbbjuthatunk. Amikor Horvátországban vagy Ausztriában védtem, sokszor játszottunk felkészülési mérkőzéseket magyar csapatok ellen, így valamelyest ismerem a közeget. A Ferencváros magas szinten futballozik, meglátjuk, mit hoz a holnap.

A 32 éves hálóőr elmondta, természetesen számítanak a tizenegyespárbajra, hiszen jó párszor megesett már Európában, hogy egy oda-visszavágós találkozón így dől el a továbbjutás sorsa. Erre az eshetőségre pedig ő is, valamint a mezőnyjátékosok is felkészültek.

EURÓPA-LIGA-SELEJTEZŐ
4. FORDULÓ (PLAYOFFKÖR),VISSZAVÁGÓ
20.00: Ferencváros–Suduva (litván) – élőben az NSO-n!
Budapest, Groupama Aréna (Tv: M4 Sport)

AZ ELSŐ MÉRKŐZÉSEN
Suduva (litván)–Ferencváros 0–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik