UFC: Nurmagomedov elszólta magát, lefújták a Ferguson elleni meccset?

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2020.04.03. 08:15
Könnyen lehet, hogy Habib Nurmagomedov a közösségi oldalán elszólta magát – noha hivatalosan egyelőre nem jelentette be, szavaiból úgy tűnik, hogy a UFC lefújta a Tony Ferguson elleni mérkőzést. 

A veretlen könnyűsúlyú világbajnokHabib Nurmagomedovés az elmúlt hét évben mind a 12 meccsét megnyerőTony Fergusonösszecsapására a tervek szerint április 18-án kerülne sor.

A gálát New Yorkban rendezték volna, de a járványhelyzet miatt Andrew Cuomo kormányzó korlátozta a különböző rendezvények szervezésének lehetőségét, és végül New York állam sportbizottsága is úgy határozott, hogy a kijelölt helyszínen nem kerülhet sor a meccsre.

Dana White, a UFC elnöke a járvány ellenére is ragaszkodott hozzá, miszerint „99.9 százalék, hogy máshol, de sor kerül az összecsapásra”, viszont Nurmagomedov néhány napja fogta magát, és hazautazott Oroszországba.

Noha a UFC egyelőre hivatalosan nem jelentette be, hogy elhalasztja az összecsapást, Nurmagomedov legfrissebb bejegyzése alapján úgy tűnik, a színfalak mögött megszületett a döntés.

„Engem mindenki másnál jobban idegesít, hogy lefújták a mérkőzést, mert megvoltak a terveim a gála utánra, ezt azonban nem én irányítom”olvasható Nurmagomedov Instagram-oldalán.

Ez lehet az ötödik alkalom, hogy elmarad Nurmagomedov és Ferguson várva várt találkozása.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik