Tusványos 2022: hallgassa meg a sportfilmekről szóló beszélgetést a Sportrádióban!

Vágólapra másolva!
2022.08.08. 10:29
null
Lajos Tamás szerint a Katinka volt élete egyik legnehezebb munkája (Fotó: Mravik Gusztáv)
„Újra vannak magyar sportfilmek!” felütéssel három sportfilmről folyt izgalmas diskurzus a Tusványoson. A Buzánszky Jenő Sportteraszon az Anya, a bajnok című, Kozák Danutáról szóló és az Amíg a vérem hajt című, a leukémiából felépült Gereben Lívia kosárlabdázó történetét feldolgozó filmek szerző-szerkesztőjét, Tihany Viktort, az M4 Sport műsorvezető-kommentátorát és Lajos Tamás filmproducert, a Katinka című, Hosszú Katinkát bemutató alkotás producerét kérdezte a moderátor, Szabó László.

„Életem egyik legnehezebb munkája volt Katinka – mondta Lajos Tamás producer a Hosszú Katinka-filmről, hozzátéve, nem volt egyszerű a helyzet, sok súrlódással és konfliktussal járt a forgatás, emberileg, mentálisan és fizikailag is nehéz együttműködés volt. – A legnehezebb része az volt, hogy volt férjét és edzőjét, Shane Tusupot hogyan jeleníthetjük meg.

Tihany Viktor a szülés után visszatérő Kozák Danutáról elmondta, a film készítésekor nagyon meg kellett tervezni minden percet. Gereben Líviával teljesen más volt a helyzet, több mint egy évig tartott a forgatás, együtt éltek vele és a családjával.

A Tusnádfürdőn elhangzottak a Sportrádióban hétfő este 21 órától hallgathatók meg.

A Sportrádió mindennap a műsorára tűz egy beszélgetést a júliusi tusnádfürdői fesztiválról.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik