Televízió: újabb szolgáltatónál érhető el az Arena4

Vágólapra másolva!
2020.10.01. 10:45
null
Valentino Rossi és a MotoGP izgalmas idénye is az Arena4-en nézhető (Fotó: DPPI)
Az Arena4 a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy  a Magyar Telekom és a Network4 megállapodott egymással, így október 6-tól a Telekom IPTV hálózatában is látható lesz a legújabb magyar sportcsatorna.

 

A Telekom előfizetői az új IPTV Szuper Családi HD és az IPTV Szuper Családi Mozi díjcsomagokban érhetik el az Arena4 sporttartalmait, már az induláskor is HD-minőségben. Ezenfelül a csatorna az új tévécsomagos ügyfelek számára a Telekom TV GO-n keresztül is nézhető lesz – írja közleményében a csatorna.

A sportcsatorna immár a Vodafone, az Antenna Hungária, a PR Telecom, a Hello Digital, a Pick-Up, a Parisat és az IttOtt TV kínálatában is szerepel, ezzel országos lefedettsége már meghaladja az 50 százalékot.

A csatorna beszámolója szerint a Digivel is folyamatosan a tárgyalnak, a fejleményekről pedig Facebook-oldalukon adnak majd tájékoztatást.

A futballrajongók az osztrák Bundesliga, a skót Premier League és az angol Championship (másodosztály) meccseit is megtalálhatják a 2020 augusztusában elinduló csatorna kínálatában az NHL és az NFL mérkőzései, az NCAA egyetemi amerikaifutball-bajnokság eseményei, küzdősportok, a francia kézilabda-bajnokság, PDC-dartsversenyek, illetve a MotoGP és az Indycar futamai mellett.

Security Check Required

A jövő héten a Telekom előfizetői is nézhetik az Arena4-en Michael van Gerwenéket (Fotó: DPPI)
A jövő héten a Telekom előfizetői is nézhetik az Arena4-en Michael van Gerwenéket (Fotó: DPPI)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik