S. T. J. 2021.10.11 22:37 Frissítve: 2021.10.13 00:02

Henry Wingo az MLS-ről és az NB I-ről; Golovin Vlagyimir pozitívan értékel

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

 

Interjút adott lapunknak Henry Wingo. A Ferencváros amerikai légiósa megfordult Norvégiában is, így arról is faggattuk, hová helyezné el a tengerentúli bajnokságot a magyarhoz és a norvéghoz képest?     A hátvéd szerint az amerikai bajnokság a legerősebb a három közül, a magyar és a norvég között viszont nem tud különbséget tenni. Az MLS-csapatoknál jóval nagyobb a merítési lehetőség, a világ minden tájáról érkeznek játékosok, és elsősorban az egyéni képességek emelik ezt a ligát szerinte a másik kettő fölé. Wingo véleményt mondott a VAR-ról is.

A Portugália és a Szlovákia elleni múlt heti két Európa-bajnoki selejtezőt megnyerő magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, a juniorválogatottal világ- és Európa-bajnok Golovin Vlagyimir a Nemzeti Sportnak azt mondta, összességében pozitívan értékeli az első tíz napjukat, a hangulatot, az odafigyelést a csapattól. Volt két meccs, mind a kettőt megnyertük, még ha a játék nem is volt tökéletes, mondta, de szerinte ez nem is elvárható, hiszen csalóka lenne, ha az első pillanattól kezdve szárnyalnánk.

Első magyarként állhatott dobogóra a ralikrossz-világbajnokságon Szabó Krisztián, aki a sorozat spái futamán elképesztő párharcok végén pezsgőzhetett a pódium harmadik fokán, világsztárokat maga mögé utasítva. A korábban autókrosszban két, ralikrosszban egy Európa-bajnoki címet szerző pilóta lapunknak azt mondta, ez a harmadik hely neki most felér egy győzelemmel. Elismerte, ezúttal nem volt benne a pakliban a dobogó, sőt más helyszíneken sokkal gyorsabb, sokkal kiegyensúlyozottabb volt. A beszélgetésből kiderül, hogy akkor mégis miért most szerepelt ilyen remekül.

2021.10.28 09:29:01

Egyéb egyéni KOHÁN GERGELY, KRASZNAI BENCE

A birkózás az életük, de nem szó szerint: az egészségnél és az együttlétnél semmi sem lehet fontosabb.

2021.10.27 10:37:38

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Október 22-től új évaddal jelentkezik a nagy sikerű Comedy Club. (x)

PR
2021.10.24 08:58:18

Egyéb egyéni CSILLAG PÉTER

„Hihetjük, az edző kimondott szavai beleégtek a Benfica történelmébe és az emberek lelkébe.”