Csupasport: magyar döntősök a testépítő és fitnesz Eb-n

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.09.21. 17:45
null
Ágoston Dorottya bronzérmes lett (Fotó: csupasport.hu)
Címkék
Szinte valamennyi magyar versenyző bejutott a fináléba a szeptember 16. és 20. között a spanyolországi Santa Susannában tartott versenyen, Szalai Evelin ezüst-, Ágoston Dorottya bronzérmes lett.

A katalán fővároshoz, Barcelonához közel eső, festői szépségű kisváros, Santa Susanna néhány napra az öreg kontinens testépítőinek és fitneszeseinek paradicsoma lett. Szeptember 16-án, szerdán regisztrációval és mérlegeléssel kezdődött, majd vasárnap a nők bikinifitnesz kategóriájának versenyével fejeződött be a testépítő és fitnesz Európa-bajnokság, amelyet szigorú járványügyi korlátozások mellett rendeztek meg. Sohasem látott méretű, mintegy 36 méter hosszú színpadon pózolhattak a résztvevők, így kényelmesen megtarthatták egymástól a másfél méteres távolságot.

A hat sportolóból és egy sportvezetőből álló magyar küldöttség két nappal az első versenynap előtt megérkezett a helyszínre – Vargha Viola, a honi szövetség főtitkára hat sportolót kísért el. Mint Berkes László testépítő-szakágvezetőtől és személyi edzőtől megtudtuk, a nőknél Ágoston Dorottya és Szalai Evelin, a férfiaknál Nyircsák József, Kovács Krisztián, Kardos Gergely és Berecz Sándor képviselte a magyar színeket.

Részletek acsupasport.huweboldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik