Az Év Sportolója Gála: rekordot döntött a díjátadó közvetítése

Munkatársunktól MunkatársunktólMunkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2023.01.19. 13:20
null
A helyszínen ezren ünnepeltek (Fotó: MSÚSZ/Cseh Péter)
Több mint 430 ezren követték az M4 Sporton élőben az Év Sportolója Gálát, ami a 2020-as évek eddigi négy Sportgáláját tekintve nézettségi rekord – derül ki a Magyar Sportújságírók Szövetségének Facebook-bejegyzéséből.

Az Operaházban tartották az M4 Sport – Az Év Sportolója Gálát, amelyen átadták a Magyar Sportújságírók Szövetségének 2022-es díjait. Az helyszínen ezren, az M4 Sport elő közvetítésében több mint 430 ezren követték az eseményt, ez a 2020-as években rekordnak számít. Ez azt jelenti, hogy az érdeklődés mértéke visszatért a világjárvány előtti időszak legjobb nézettségi adatainak szintjére, sőt bizonyos mutatókban túl is szárnyalta azt. A közmédia adatai szerint a teljes közvetítést végignézők száma is százezres nagyságrendű.

A gálán köszöntötték az éppen az esemény napján, január 9-én 102. évesKeleti Ágnest,az MSÚSZ-életműdíjas Fábiánné Rozsnyói Katalinnak pedig – volt világklasszis tanítványai gyűrűjében – Novák Katalin köztársasági elnök adta át a kitüntetést. Ezek a jelenetek önállóan is több százezres nézettséget értek el a közösségi médiában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik