Táncsport: meghódította Pétervárt, világbajnok a Party Girls - videó

Vágólapra másolva!
2013.11.06. 09:17
null
A világbajnokok (Fotó: Rock and Magic SE)
Rajt-cél győzelmet aratva junior lányformációs akrobatikus rock and roll világbajnok lett a budapesti Rock and Magic Sportegyesület Party Girls nagyformációja Oroszországban, Szentpéterváron – adta hírül a mob.hu.

Ez a magyar akrobatikus rock and roll sport harmadik junior lányformációs aranyérme, mindhárom Lengyel Veronika edző nevéhez fűződik, aki 2012-ben a Magyar Táncsport Szakszövetségnél elnyerte az Év edzője díjat.

A döntőben a szintén magyar Holiday SE Kész Cirkusz csapata a 4. helyen végzett, a Rockin Board TSE Corals nevű csapata nem jutott be a döntőbe, a 7. helyen zárta a viadalt.

A szentpétervári versenyen junior és serdülő páros világbajnokságot is rendeztek: serdülő kategóriában az egyedüli magyar induló Czanik László-Bujtor Sára (RÓK and Roll SE) a 12. lett. Junior kategóriában Ilcsik Márk-Novák Dorottya (Rock and Magic SE) párosa a 8., Deli Alex-Varga Alexandra a 10. (Rock and Magic SE), Alaksza Attila-Telek Dominika (Rockin Board TSE - Rock and Magic SE közös párosa) a 17. helyen végzett.

Nem volt náluk jobb a szentpétervári tánctéren (Fotó: Rock and Magic SE)
Nem volt náluk jobb a szentpétervári tánctéren (Fotó: Rock and Magic SE)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik