Tömegverekedés robbant ki a Budapest–Bamako rali záróbuliján

BALOGH ANDRÁSBALOGH ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2024.02.15. 14:34
A futam békében telt, de a záróbulin verekedés alakult ki a Budapest-Bamako-ralin (Fotó: Facebook/Budapest-Bamako Rally)
A Budapest–Bamako rali záróbuliján egy magyar és egy bosznia-hercegovinai csapat zördült össze, egy magyar versenyző fején összetörtek egy üveget.

A Budapest–Bamako rali végeztével, az érmek kiosztása utáni bulin tömegverekedés alakult ki. Az összetűzésben egy magyar és egy bosznia-hercegovinai csapat volt érintett.

Szabó Gál András, a Budapest–Bamako rali szervezője közel, alig három méterre volt a verekedéstől, de nem tudja, mi okozhatta a konfliktust. „A helyiek elmondták nekem, hogy a polgárháború óta nem láttak ilyen súlyos verekedést. Egyébként sok résztvevő arra panaszkodott, hogy a futam alatt nem tudtak vadállatot filmezni Afrikában. Most a végére lencsevégre kaphattak néhányat.”

Az RTL egyik munkatársa, Hamberger Dávid a helyszínen volt a díjkiosztón. „Az egyik magyar versenyző elvesztette az egyensúlyát és nekiütközött a bosznia-hercegovinaiak asztalának, ezért szólalkoztak össze”idézi Hamberger szavait az rtl.hu. Hozzátette, hogy mindkét fél nagy csapattal érkezett a versenyre, majd mivel mindenki közbe akart avatkozni, ez lett belőle. A rali orvosai a helyszínen látták el azt a magyar versenyzőt, akinek széttörték az üveget a fején.


 


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik